Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

AUM & OM - DE HELLIGE ORD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-AUM-og-OM-de-hellige-ord-Foster-Bailey

AUM & OM - DE HELLIGE ORD (1 af 6)


To hellige ord er AUM og OM. Det sidste er ikke et udtryk for det første, og de har forskellige virkninger. I dag har menneskeheden kun brug for OM.

AUM & OM - DE HELLIGE ORD (1 af 6)

AUM & OM

- de hellige ord

 

Af Foster Bailey fra The Beacon
samt af Alice A. Bailey fra Hvid Magi.

(Oversat og redigeret af Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

 

AUM-og-OM-de-hellige-ord-Foster-Bailey 

Du kan frit downloade "AUM & OM - DE HELLIGE ORD" af Foster Bailey. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

A U M   &   O M

- DE HELLIGE ORD

 

AUM, OM og AMEN

Mange er begyndt at anvende OM-lyden – navnlig i gruppemeditation, og måske er nogle klar over, at ordet amen er en efterligning af AUM-lyden, men amen anvendes hovedsagelig som en fysisk bekræftelse eller i bedste fald som en ren religiøs formalitet uden kendskab til dens åndelige betydning.

 

AUM-og-OM-de-hellige-ord-01-Foster-Bailey

 

AUM-lyden, som menneskeheden har brugt i mange tidsaldre, vil forsvinde efterhånden som den guddommelige manifestations involutionsproces fuldføres. AUM-lyden har sænket menneskets sjælelige/åndelige aspekt ned på det fysiske plan med det formål at skabe udvikling gennem erfaring. AUM-lyden er blevet sammenlignet med kraftig blæst, der presser et menneske op mod en mur og hæmmer dets bevægelser. AUM-lyden beliver stofformen og forøger stoffets greb om sjælen. Den har skabt de fem sansers fængsel, som mennesket har levet i, men indsigt i åndsvidenskab vil gøre det muligt at bryde ud af dette fængsel.

AUM er ”trolddommens” lyd, for den skaber maya[1], blændværk og illusion. Ordet AUM stammer fra menneskehedens barndom. Men det er vigtigt at huske, at barndommen er voksenlivets fundament, og at menne­skeheden nu er blevet voksen.

 

 

_________________________________

[1] Maya er et sanskritord, der og relaterer til identifikation med det ydre i stedet for med det, et menneske i virkeligheden er − sjælen. Maya betyder derfor "illusion" eller "uvirkeligt".

_________________________________

Artikel-AUM-og-OM-de-hellige-ord-Foster-Bailey
Download-fil: AUM & OM - DE HELLIGE ORD - Foster Bailey


Artikel-AUM-og-OM-de-hellige-ord-Foster-Bailey
Læsefil med vendbare sider: AUM & OM - DE HELLIGE ORD