Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kommer-du-til-din-begravelse-Steen-Landsy

KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE? (1 af 3)


Et af de mest almindelige psykiske fænomener er oplevelsen af, at en nær slægtning eller ven viser sig i ikke-fysisk form i det øjeblik, hvor vedkommende er ved at dø.

KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE? (1 af 3)

KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE?

 

Af Steen Landsy

 

Kommer-du-til-din-begravelse-Steen-Landsy

Du kan frit downloade "KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE?" af Steen Landsy. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE?

 

Kommer-du-til-din-begravelse-01-Steen-Landsy

 

Et af verdens mest almindelige psykiske fænomener er oplevelsen af, at en nær slægtning eller ven viser sig i ikke-fysisk form netop i det øjeblik, hvor vedkommende er ved at dø et andet sted. Tusindvis af mennesker, som aldrig tidligere har oplevet den slags fænomener, har beskrevet et sådant syn af en døende.

Den døende kan reelt være til stede som et åndeligt væsen, men forklarin­gen kan også være, at den døendes tanker manifesterer sig som en fysisk projektion af vedkommendes udseende i det ikke-fysiske stof. Og på grund af den døendes målrettede og stærke følelsesmæssige tilknytning til den levende kan personen ofte se meget fysisk ud.

Men hvad med tiden efter dødsøjeblikket? Bliver den afdøde ved med at kunne vise sig for de efterladte? Og kan en afdød deltage i sin egen begra­velse? Svarene er ikke så ligetil.

Det, der oftest beskrives i forbindelse med dødsprocessen, er oplevelser af en tunnel, af lys og af kontakt med tidligere afdøde, men disse oplevelser fokuseres der ikke på i denne omgang. Det gør derimod det faktum, at nogle afdøde efter disse overgangsoplevelser stadig ophol­der sig tæt på det fysiske og derfor kan vise sig for eller fornemmes af de efterladte.

 

Kommer-du-til-din-begravelse-02-Steen-Landsy

 

Mange mennesker har i dagene lige efter et dødsfald fornemmelsen af den dødes tilstedeværelse i hjemmet. Meget tit opleves denne kontakt i forbin­delse med søvnens indtræden eller ved opvågnen, hvor man er mest sensitiv.

Men generelt er det mest almindeligt, at den afdøde først fornemmes, ses eller høres fra anden eller tredje måned efter personens overgang til den åndelige verden.

Artikel-Kommer-du-til-din-begravelse-Steen-Landsy
Download-fil: KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE? - Steen Landsy


Artikel-Kommer-du-til-din-begravelse-Steen-Landsy
Læsefil med vendbare sider: KOMMER DU TIL DIN EGEN BEGRAVELSE?