Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LIVSVÆRDIER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Livsværdier-Geoffrey-Hodson

LIVSVÆRDIER (1 af 4)


Intet menneske kan beherske sit liv, før det behersker sig selv. Dette herredømme er uopnåeligt uden både viden om og uddybende oplevelse af årsagen til tanker, følelser og handlinger.

LIVSVÆRDIER (1 af 4)

LIVSVÆRDIER

Af Geoffrey Hodson
Fra The Yogic Ascent to Spiritual Heights

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Livsværdier-Geoffrey-Hodson

Du kan frit downloade materialet "LIVSVÆRDIER" af Geoffrey Hodson. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

LIVSVÆRDIER

 

Livsværdier-01-Geoffrey-Hodson

 

Esoterisk psykologi i praksis

Alle aktive dele af mennesket kan aktiveres ved hjælp af den esoteriske yogavidenskab. Åndsvidenskabeligt set drejer det sig om de principper, der allerede er aktive og de forskellige kræfter, tendenser, begær og idéer, som skabes, når de stimuleres udefra, og som relaterer mennesket til omgivelserne. Esoterisk yogavidenskab er derfor en form for esoterisk psykologi anvendt i praksis.

Harmonisering kan aldrig gennemføres uden et vist kendskab til sjælen – menneskets højere bevidsthed – eller i det mindste begyndelsen til en mere direkte oplevelse af sjælens eksistens i vågenbevidstheden. Mennesket skal lære sig selv at kende. Så længe det ikke gør det, er det et skib uden ror − et hus uden fundament − en sjæl uden ånd.

Sjælen er kilden og årsagen til alle erfaringer, alle tanker, følelser og handlingen. Tankesindet, følelserne og kroppen er kun virkninger. Nutidens psykologis begrænsning består i, at bortset fra nogle få undtagelser, arbejder psykologerne med virkninger uden at kende årsagerne.

Artikel-Livsværdier-Geoffrey-Hodson
Download-fil: LIVSVÆRDIER - Geoffrey Hodson


Artikel-Livsværdier-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: LIVSVÆRDIER