Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

YUCATANBRODERSKABET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Yucatanbroderskabet-Annie-Besant

YUCATANBRODERSKABET (1 af 7)


Yucatanbroderskabet var en usædvanlig gruppe, som fortsatte med at inkarnere i atlantiske legemer for at bevare atlantidernes esoteriske udviklingsmetoder.

YUCATANBRODERSKABET (1 af 7)

YUCATANBRODERSKABET

Af Annie Besant

 (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Yucatanbroderskabet-Annie-Besant

Du kan frit downloade artiklen "YUCATANBRODERSKABET" af Annie Besant. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

YUCATANBRODERSKABET

 

Yucatanbroderskabet-01-Annie-Besant

 

De færreste ved, at den impuls, der udløste stiftelsen af den spiritistiske bevægelse kom fra den Hvide Loge. Impulsen gik fra mestrene gennem udvalgte indviede og disciple fra den atlantiske rodrace, og det er det, der gav bevægelsen dens specielle karakter. Nogen har måske også hørt om Yucatanbroderskabet i Mexico. Det er en meget usædvanlig gruppe esoterikere, som fortsatte med at inkarnere i atlantiske legemer med det formål at forsøge at bevare den atlantiske rodraces esoteriske udviklingsmetoder.

Lavere psykisme

Broderskabet spillede en vigtig rolle i menneskehedens udvikling i forbindelse med den 4. rodrace (den atlantiske rodrace). Broderskabets metoder består i – ligesom den 4. rodraces metoder dengang – at udvikle menneskeheden gennem det, der nu kaldes "lavere psykisme", dvs. gennem en række håndgribelige fysiske fænomener, der beviser, at de skjulte verdener er en realitet. Det er formålet med metoderne – både dengang og nu.

Højere psykisme

Det viste sig imidlertid at metoderne, efter at være praktiseret i længere tid, resulterede i en materialisering af religionen. De troende begyndte at interessere sig for fænomener i stedet for åndelighed, og de forsøgte at bevise det åndelige på grundlag af det materielle. Derfor besluttede man at opgive metoderne, undtagen for de, som metoderne egnede sig til, mens den 5. rodrace (nutidens mennesketype) blev udviklet ad den smallere men sikrere vej, hvor kundskab og indsigt skal opbygges parallelt med udviklingen af den mentale natur i modsætning til den astrale eller følelsesmæssige, der var udviklingsområdet på Atlantis. Nutidens menneskehed skal passere gennem intellektet til intuitionen eller – som den nogle gange kaldes – "højere psykisme".

Artikel-Yucatanbroderskabet-Annie-Besant
Download-fil: YUCATANBRODERSKABET - Annie Besant


Artikel-Yucatanbroderskabet-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: YUCATANBRODERSKABET