Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

UNITED FOR MENNESKERETTIGHEDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-United-for-Menneskerettigheder

UNITED FOR MENNESKERETTIGHEDER (1 af 3)


En international organisation dedikeret til Verdenserklæringen om Menneskerettighederne på lokalt, regionalt, nationalt og internationalt plan.

UNITED FOR MENNESKERETTIGHEDER (1 af 3)

UNITED FOR

MENNESKERETTIGHEDER

 

United-for-Menneskerettigheder

Du kan frit downloade "UNITED FOR MENNESKERETTIGHEDER". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

UNITED FOR MENNESKERETTIGHEDER

 

United-for-Menneskerettigheder-01

 

Om os

United for Menneskerettigheder (UHR) er en international, almennyttig organisation dedikeret til at gennemføre Verdenserklæringen om Menneskerettighederne på lokalt, regionalt, nationalt og internationalt plan. Medlemskab består af enkeltpersoner, pædagoger og grupper over hele verden, som aktivt viderebringer viden om og beskyttelse af menneskerettighederne for hele menneskeheden.

Organisationens formål er at give menneskerettighederne uddannelsesmæssige ressourcer og aktiviteter, der informerer, hjælper og forener enkeltpersoner, pædagoger, organisationer og statslige organer i formidling og tiltrædelsen af Verdenserklæringen om Menneskerettighederne på alle niveauer i samfundet.

United for Menneskerettigheder blev grundlagt på erklæringens 60-års jubilæum i lyset af, at der fortsat verden over foregår misbrug, som krænker ånden, hensigten og artiklerne i dette charter om alle menneskerettigheder, det første dokument der nogensinde er ratificeret af samfundet af nationer. Undersøgelser har konkluderet, at de fleste mennesker kun har et begrænset kendskab til menneskerettigheder. Verdenserklæringen indeholder 30 rettigheder, der sammen danner grundlaget for en civilisation, hvor folk kan nyde alle de friheder, de har krav på, og lande kan eksistere i fred.

Uddannelse er grundlaget og katalysatoren for at ændre situationen for menneskerettighederne i verden, men pædagoger har brug for effektive materialer og værktøjer, de kan bruge til nemt at integrere menneskerettighederne i deres pensum. Er man enig i dette, har United for Menneskerettigheder svaret:

 

Undervisningspakken

Gør menneskerettighederne levende.

 

Den er gratis for pædagoger, og den giver lærere og undervisere over alt en ressource til at hjælpe med at bringe begreberne i menneskerettighederne til live og gøre dem virkelige i hjertet, sindet og i handlinger hos de, der studerer emnet.

Artikel-United-for-Menneskerettigheder
Download-fil: UNITED FOR MENNESKERETTIGHEDER


Artikel-United-for-Menneskerettigheder
Læsefil med vendbare sider: UNITED FOR MENNESKERETTIGHEDER