Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GRUPPELIV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore

GRUPPELIV (1 af 9)


Den sande gruppe består af sjæle gennemsyret af ønsket om at tjene, spontant inspireret af en kærlighedsimpuls, oplyst af enhedens rene lys.

GRUPPELIV (1 af 9)

GRUPPELIV

en realitet i den nye tidsalder

 

Af  Frances Adams Moore

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Gruppeliv-Frances-Adams-Moore  

Du kan frit downloade artiklen"GRUPPELIV - en realitet i den nye tidsalder" af Frances Adams Moore. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

  

 

GRUPPELIV

 

Gruppeliv-01-Frances-Adams-Moore

 

Hvad menes der med gruppeliv?

Der tales ofte meget overfladisk om grupper og gruppeliv. Skyldes det mon, at der er en slags selvfølgelighed i det at være en gruppe, ganske enkelt fordi der ikke eksisterer et liv, der er adskilt fra gruppelivet?

Alle tilhører den samme livsbølge, som kaldes menneskeheden – en fællesbetegnelse, der er brugt i fortiden som udtryk for mænd, kvinder og børn fra menneskearten – en bølge af liv, der kommer som en enhed fra det umådelige ukendte – i hvert fald for mennesket på nuværende tidspunkt – fra kilden til alt liv. Alle tilhører en racegruppe – indianere, kinesere, kaukasiere etc. Alle tilhører nationale grupper. Nogle er franskmænd andre er russere, japaner, afrikanere, amerikanere etc. I nogle tilfælde tilhører et menneske både en race og en national familie på samme tid – født i en fransk familie i Amerika for eksempel.

Mennesker er medlemmer af skolegrupper – studerende ved Cornell eller Vassar, Yale, Wellesley, U.S.C., Ventura High, Nordhoff eller hvad skolen i lige præcis lokalområdet hedder. Man hører til klubber og loger – Altrusta, Rotary, frimureriet, Stjernen i Øst eller P.T.A. Man hører til familier … etc. Der er reelt intet nyt i begrebet gruppens liv. Alle er nedsænket i gruppelivet som en fisk i vandet. Det er menneskets naturlige miljø.

Artikel-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore
Download-fil: GRUPPELIV - Frances Adams Moore


Artikel-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore
Læsefil med vendbare sider: GRUPPELIV