Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NY BEVIDSTHED - NYT SPROG
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-John-Henry-Barrows

NY BEVIDSTHED - NYT SPROG (1 af 4)


I Den Nye Tidsalder vil der opstå nye ord, lyde og idéer med relation til den måde mennesket tænker og udtrykker sig, efterhånden som den nye civilisation vokser frem.

NY BEVIDSTHED - NYT SPROG (1 af 4)

NY BEVIDSTHED

NYT SPROG

 

Af John Henry Barrows
Fra World Goodwill

 

Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-John-Henry-Barrows

Du kan frit downloade artiklen"NY BEVIDSTHED - NYT SPROG" af John Henry Barrows. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!


  

NY BEVIDSTHED - NYT SPROG

 

Disciplen i Den Nye Tidsalder vil være

kendetegnet ved præcist ordvalg

 

Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-01-John-Henry-Barrows

 

World Goodwill-centrene i New York og Geneve afholdt på et tidspunkt et symposium om emnet at skabe et nyt sprog for en ny bevidsthed. Emnet skabte interesse hos mange, som interesserede sig for progressive tanker og åndelig udvikling. Sproget er en genspejling af bevidstheden, og når bevidstheden udvides og forandres, udvides og forandres sproget også. Det samme gælder forståelse, holdninger og tale.

Energi følger tanken

Alle anerkender sprogets store betydning og vigtigheden af velovervejet valg af de rigtige ord, men alle, der i et eller andet omfang forstår livets åndelige aspekt, har et særligt ansvar for at lære at arbejde mere effektivt med dette magtfulde medie. I den daglige samtale med familie, venner, medarbejdere og bekendte ved man, at ordvalget ofte er udtryk for forskellen mellem ønsket om at bygge broer af tillid og forståelse eller intentionen om at bygge mure af mistillid og uvilje. Og netop fordi det er så let at misforstå ord, er det nødvendigt at erkende, at hvis man skal give præcist udtryk for sin hensigt, skal man først arbejde med sin bevidsthed og skabe harmoni med sjælen, før man omsætter sine tanker til ord. Energi følger tanken, og ord er et udtryk for energi. Hvis man ønsker at bruge energien til at skabe en bedre verden, må man lære at vælge sine ord med omhu.

Ny vin på nye flasker

Åndsvidenskaben oplyser, at når menneskeheden bevæger sig ind i Den Nye Tidsalder, vil alt blive nyt. Der skal opbygges nye former, som kan danne rammen om de indstrømmende energier. Menneskeheden blev for mere end 2000 år siden gjort opmærksom på, at det ikke hjælper at "hælde ny vin på gamle flasker". Nye ord, nye lyde, nye idéer med relation til den måde, mennesket tænker og udtrykker sig, vil helt sikkert udvikle sig, efterhånden som den nye civilisation vokser frem.

Esoterisk set er hensigten med at tale, at fungere som formidler af solsystemets kærlighedsenergi. Og når man reflekterer over betydningen af denne oplysning, forstår man, at ord og tale kan blive et magtfuldt redskab i tjenestearbejdet.

Artikel-Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-John-Henry-Barrows
Download-fil: NY BEVIDSTHED - NYT SPROG - John Henry Barrows


Artikel-Ny-bevidsthed-Nyt-sprog-John-Henry-Barrows
Læsefil med vendbare sider: NY BEVIDSTHED - NYT SPROG