Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KONGERÆKKEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kongerækken-Erik-Ansvang

KONGERÆKKEN (1 af 12)


I Torino findes en kongeliste fra Ny Rige skrevet på papyrus. Oprindeligt var der opført omkring 300 ånder, guder og faraoner på listen, og målet for listen var fuldkommenhed.

KONGERÆKKEN (1 af 12)

KONGERÆKKEN

ÅNDER, GUDER & FARAONER

 

Af Erik Ansvang

 

Kongerækken-Erik-Ansvang 

Du kan frit downloade artiklen "KONGERÆKKEN" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

KONGERÆKKEN

ÅNDER, GUDER & FARAONER

 

Kongerækken-01-Erik-Ansvang

 

"Guderne vandrede på Jorden"

De egyptiske legender fortæller om en fjern fortid, hvor "guderne vandrede på Jorden". Åndsvidenskaben oplyser, at de gamle egyptere her fortæller om en tid, hvor mestrene − højt åndeligt udviklede mennesker − var fysisk til stede blandt mennesker, og at det var deres víse ledelse, der løftede Egyptens kultur og civilisation til imponerende højder. Disse visdommens mestre var mennesker, der var nået så langt i deres udvikling, at de havde frigjort sig fra reinkarnationens nødvendighed. De var frivilligt til stede i den fysiske verden, og de var ikke tvunget til at dø og forlade det fysiske legeme efter et kort fysisk liv, men de var i stand til at bevare deres legemer i årtusinder, for en mester mestrer stoffet i kraft af sin bevidsthed.

Kongelisten fra Ny Rige

Egyptologerne afviser næsten instinktivt disse hypoteser, men i Torino-museet findes faktisk en kongeliste fra Ny Rige skrevet på papyrus, som bekræfter åndsvidenskabens oplysning. Oprindeligt var der opført omkring 300 kongenavne på denne kongeliste, og målet for den, der har samlet navnene på listen, er tydeligvis fuldkommenhed. Tilsyneladende er ingen konge udeladt − ikke engang de mindst vigtige. Selv de palæstinensiske konger, der på et tidspunkt dannede Hyksos-dynastiet, er inkluderet, på trods af at de i virkeligheden ikke fortjente at have deres navne nævnt i dette selskab. De blev givetvis taget med af hensyn til målet: Fuldstændighed. Ved hver konge er den nøjagtige regeringsperiode noteret − nogle gange på det nøjagtige antal dage.

 

Kongerækken-02-Erik-Ansvang

 

Ånder, guder og faraoner

I dag regner egyptologerne med, at den første egyptiske konge var Menes, men umiddelbart før Menes er der adskillige linjer, som opsummerer kollektive dynastier af "ånder". "Ånderne" har ikke individuelle navne − og før dem er der igen en gruppe "guder". "Guderne" har alle et navn, og hvert navn er skrevet ind i en navnekartouche på samme måde som kongernes, og ved hver enkelt er regeringsperiodens nøjagtige længde omhyggeligt noteret. Eksempelvis vises visdomsguden Tehuti (grækerne kaldte ham Thoth) som konge, og den præcise længde på Tehutis regering er angivet til 7.726 år. Der er selvfølgelig ikke tale om guder i nutidens forstand, men om guddommeliggjorte mennesker − dvs. mestre. Papyrusteksten er dermed en bekræftelse på de åndsvidenskabelige informationer, og den dokumenterer egypternes oplysning om, at "guderne vandrede på Jorden".

På grund af Egyptens meget lange historie er rækken af faraoner og konger usædvanlig lang.

Artikel-Kongerækken-Erik-Ansvang
Download-fil: KONGERÆKKEN - Erik Ansvang


Artikel-Kongerækken-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: KONGERÆKKEN