Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN HELLIGE RESONANS
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-hellige-resonans-Erik-Ansvang

DEN HELLIGE RESONANS (1 af 9)


I begyndelsen var Ordet. Mange tror, at dette udsagn tilhører jøderne og de kristne. Sandheden er, at det er kopieret fra den egyptiske mysterielære.

DEN HELLIGE RESONANS (1 af 9)

DEN HELLIGE RESONANS 

 

Af Erik Ansvang

 

Den-hellige-resonans-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "DEN HELLIGE RESONANS" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DEN HELLIGE RESONANS

 

Den-hellige-resonans-01-Erik-Ansvang

 

I Johannesevangeliet står der: "I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud – og Ordet var Gud." Mange mener, at dette udsagn om skabelsen opstod hos jøderne og de kristne. Og nogle vil endda påstå, at det er Guds egne ord, der blev givet specielt til disse befolkningsgrupper på grund af deres særlige og eneste rigtige tro. Sandheden er, at både jødernes og de kristnes tro grundlæggende er en videreførelse af den gamle egyptiske mysterielære. Idéen om at Gud manifesterede Universet ved at intonere et skabende ord eller ved at udsende skabende lydvibrationer stammer fra Dødebogen. Her står der:

 

"Jeg er evig, jeg er Ra

det er mig, der skabte Ordet …

jeg er Ordet."

 

Fra intet til altet

Før skabelsen var der intet. Efter intoneringen af det skabende mantra opstod alt − dvs. Universet, som også kaldes "Altet". Dette udsagn bekræfter, at de gamle egyptere troede på én Gud, ét guddommeligt liv, og at al skabelse udgik fra den ene Gud. Det bekræfter også, at Skaberen og skabelsen er ét, for Ra udtalte Ordet, men er desuden selv Ordet. Både Johannesevangeliet og Dødebogen oplyser enstemmigt, at Gud ikke alene skabte Universet, men at Han desuden er Universet. Det medfører, at alt er belivet og alt er guddommeligt, for den guddommelige bevidsthed er til stede i alle former.

Konklusionen må derfor være, at ifølge de gamle egyptere er der én Gud, og det er denne ene Gud, der beskrives på utallige måder i de mange religioner. Kernen i religionerne er den samme.

Artikel-Den-hellige-resonans-Erik-Ansvang
Download-fil: DEN HELLIGE RESONANS - Erik Ansvang


Artikel-Den-hellige-resonans-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: DEN HELLIGE RESONANS