Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELLIGE SØER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hellige-søer-Erik-Ansvang

HELLIGE SØER (1 af 6)


Hvordan byggede man templernes gigantiske hellige søer? Åndsvidenskaben siger, at arbejdet blev udført under ledelse af indviede, som kendte og anvendte magiske metoder.

HELLIGE SØER (1 af 6)

HELLIGE SØER

 

Af Erik Ansvang

 

Hellige-søer-Erik-Ansvang 

Du kan frit downloade artiklen "HELLIGE SØER" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

  

HELLIGE SØER

 

Hellige-søer-01-Erik-Ansvang

 

Guderne vandrede blandt mennesker

Hvis man skal tro de gamle egyptere, var der engang en tid, hvor "guderne vandrede blandt mennesker". Men hvad mente egypterne mon med det? Forskerne vil uden tvivl forklare, at det skyldes et primitivt folks primitive trosforestillinger, men åndsvidenskaben oplyser, at der blandt egypterne faktisk befandt sig åndeligt højt oplyste mennesker med et udviklingsniveau og en bevidsthed, der ligger langt over den menneskelige. Disse oplyste sjæle kaldes mestre i åndsvidenskaben

I virkeligheden er det hverken mystisk eller fornuftstridigt. Esoterisk set er mestrene menneskehedens ældre brødre og søstre. Naturvidenskaben mener, at menneskeriget − det 4. naturrige − udgør det absolut højeste udviklingsniveau … måske endda i Universet. Denne forestilling betragter ånds­vi­denska­ben som direkte naiv. Der findes naturligvis udviklings-, bevidst­hedsniveauer og eksistensplaner over menneskeriget. De er selvsagt ikke fysiske, men befinder sig i det metafysiske område.

Det overmenneskelige rige

Dette område udgør det 5. naturrige eller det overmenneskelige rige. Mestrene har fuldført den menneskelige evolutionscyklus. Dermed menes der, at de har forceret deres udvikling frem til det stadie, som menneskeheden som helhed skal nå engang i en fjern fremtid. De kaldes mestre, fordi de mestrer menneskelivet og naturlovene i menneskets verden. De har ikke behov for at reinkarnere, for de har intet at lære fra den fysiske tilværelse, men i det gamle Egypten havde de frivilligt valgt at fortsat at hjælpe menneskeheden på det fysiske plan, og derfor var de til stede i fysiske legemer, og derfor fortæller de gamle egyptere, at "guderne vandrede blandt mennesker". Åndsvidenskaben har oplyst navnene på flere af dem.

Artikel-Hellige-søer-Erik-Ansvang
Download-fil: HELLIGE SØER - Erik Ansvang


Artikel-Hellige-søer-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: HELLIGE SØER