Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LIVET SOM AFDØD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang

LIVET SOM AFDØD (1 af 12)


Livet som afdød er en opdagelsesrejse i de indre verdener. Oplevelserne varierer fra menneske til menneske, men for alle begynder den på følelsernes plan - astralplanet.

LIVET SOM AFDØD (1 af 12)

LIVET SOM AFDØD

 

Af  Erik Ansvang

 

 Livet-som-afdød-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "LIVET SOM AFDØD" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på denne girokonto… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

LIVET SOM AFDØD

 

Livet-som-afdød-01-Erik-Ansvang

 

Liv efter døden?

Naturvidenskaben afviser åndsvidenskabens oplysninger om, at mennesket lever efter døden og kræver bevis for påstanden – vel at mærke bevisførelse på forskernes selvskabte præmisser. Naturvidenskaben påstår, at der ikke er et liv efter døden – uden dog at stille det samme krav om bevis for påstanden til sig selv.

Kirken tror fuldt og fast på et liv efter døden – i Himlen eller i Helvede – men man har ikke et bud på, hvad efterlivets uendelige evighed skal bruges til. For de troende er en plads i Paradis endestationen. Derfor er det interessant at høre, hvad åndsvidenskaben ved om livet efter døden, for åndsvidenskabens forskere udtaler sig på grundlag af seriøs forskning – naturligvis ved hjælp af metafysisk iagttagelse. Denne empiriske forskning gør det muligt at give særdeles detaljerede beskrivelser af livet som afdød på de indre bevidstheds- og eksistensplaner.

Forskningen er som en opdagelsesrejse i de indre verdener. Oplevelserne varierer naturligvis fra menneske til menneske, og derfor er beskrivelsen generel, men for alle begynder den på det første eksistensplan efter det fysiske – astralplanet.

Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Download-fil: LIVET SOM AFDØD - Erik Ansvang


Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LIVET SOM AFDØD