Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TRANSMUTATION, TRANSFORMATION & TRANSFIGURATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Transmutation-Transformation-Transfiguration-Esoterisk-set

TRANSMUTATION, TRANSFORMATION & TRANSFIGURATION (1 af 3)


Der er to brede, men forskellige og veldefinerede måder at nærme sig den åndelige udvikling på. Hver måde har sin tid og sit sted i det enkelte menneskes vækst.

TRANSMUTATION, TRANSFORMATION & TRANSFIGURATION (1 af 3)

TRANSMUTATION, TRANSFORMATION

& TRANSFIGURATION

 

Af Andrew Schneider
Fra The Mysteries Revealed

(Oversættelse: Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)
 

Transmutation-Transformation-Transfiguration-Esoterisk-set

Du kan frit downloade artiklen "TRANSMUTATION, TRANSFORMATION & TRANSFIGURATION" af Andrew Schneider. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TRANSMUTATION, TRANSFORMATION

& TRANSFIGURATION

 

 Transmutation-Transformation-Transfiguration-01

 

Der er to brede, men forskellige og veldefinerede måder at nærme sig den åndelige udvikling på. Hver af dem har sin tid og sit sted i det enkelte menneskes vækst.

Transmutation

Den første måde er transmutation, som i sin mere præcise esoteriske betydning omfatter enhver proces, der anvendes af personligheden til at ændre sig selv til det bedre. Det kan være selvvalgte discipliner som fysisk træning, afbalanceret kost, emotionel harmonisering eller mental koncentration, der alle kan sammenfattes under betegnelsen ”karakterudvikling”. Det kan også være psykoterapeutiske metoder og fysiske, emotionelle eller mentale terapier. Selvom de hver for sig bruges til at behandle et specielt problem eller legeme, bidrager de i sidste instans alle sammen til at integrere personlighedens legemer.

Målet (og grænsen) for transmutationen er den harmoniske integration af personligheden, så den bliver et mere effektivt redskab, som sjælen kan udtrykke sig gennem. Når den personlige bevidsthed er centreret i personligheden, er der brug for transmutationsprocesser. Når bevidstheden i højere grad er centreret i sjælen end personligheden, hjælper transmutationsprocesser ikke. De er simpelthen ineffektive.

Indtil man er tilstrækkelig sjælsstyret, kan man ikke ændre personligheden i retning af større enhed eller harmoni ved at bruge sjælens energi direkte. Indtil der er tilstrækkelig sjælsstyring må forvandlingsarbejdet udføres ”nedefra og op” eller ”udefra og ind” – det vil sige af personligheden for personligheden.

Artikel-Transmutation-Transformation-Transfiguration-Esoterisk
Download-fil: TRANSMUTATION, TRANSFORMATION & TRANSFIGURATION -Andrew-Schneider


Artikel-Transmutation-Transformation-Transfiguration-Esoterisk
Læsefil med vendbare sider: TRANSMUTATION, TRANSFORMATION & TRANSFIGURATION