Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HEALING & ØKONOMI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow

HEALING & ØKONOMI (1 af 8)


Loven om udbud og efterspørgsel skal erstattes af loven om udbud og behov, hvis menneskehedens nuværende krise skal løses.

HEALING & ØKONOMI (1 af 8)

HEALING & ØKONOMI

Af Simon Marlow

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow

Du kan frit downloade "HEALING & ØKONOMI" af Simon Marlow. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HEALING & ØKONOMI

 

Healing-&-Økonomi-01-Simon-Marlow


Energi følger tanken

Et af udviklingsvejens mest fundamentale principper er, at "energi følger tanken". Hvordan kan denne lov sættes i relation til både healing og økonomi? De to områder er tilsyneladende meget forskellige, men de deler temmelig mange interessante træk, og i princippet er de meget tæt forbundet.

Der er udgivet et enormt antal bøger om healing, og for hver eneste trykt bog findes der sandsynligvis utallige afviste i manuskriptform. Den enorme interesse for healing bør glæde alle, for den afslører noget meget vigtigt om menneskehedens fremskridt.

Opmærksomhed på verdens tilstand

Det første, der ofte sker, når mennesket begynder på den åndelige udviklingsvej, er, at det bliver opmærksom på problemerne i verden − ikke alene problemerne i menneskeriget, men også problemerne i alle naturriger. Den nye bevidsthed, der toner frem, når sjælens energier begynder at oplyse hjerte og sind, kan komme til udtryk i en næsten hektisk aktivitet i et forsøg på at hele de åndelige, psykologiske og fysiske sår, som er årsag til den uudholdelige lidelse og elendighed.

Det faktum, at så mange bøger om healing skrives, udgives, købes og sælges, viser, at et stigende antal mennesker er ved at vende opmærksomheden fra personlighedens liv eller den materialistiske tilværelse. I stedet søger de nu den vej, der fører til den foreløbig ukendte sjæls verden.

Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Download-fil: HEALING & ØKONOMI - Simon Marlow


Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Læsefil med vendbare sider: HEALING & ØKONOMI