Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORFOR VIRKER MEDITATION?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvorfor-virker-meditation

HVORFOR VIRKER MEDITATION? (1 af 8)


Meditation er en videnskabelig funderet kontakt med sjælen og højere kilder, baseret på telepatiens love og udsagnet om, at energi følger tanken.

HVORFOR VIRKER MEDITATION? (1 af 8)

HVORFOR VIRKER MEDITATION?

Af Kenneth Sørensen
Fra Fuldmånemeditation
– på tærskelen til en ny verdensreligion

 

Hvorfor-virker-meditation-Forside

Du kan frit downloade "HVORFOR VIRKER MEDITATION?" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!
Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HVORFOR VIRKER MEDITATION?

 

Hvorfor-virker-meditation-01-Kenneth-Sorensen 

 

Videnskaben om meditation introducerer en ny og åndsvidenskabelig forståelse af menneskets forhold til det guddommelige. De gamle religioner er baseret på tro, og på at individet underkaster sig en religiøs autoritet. De henvender sig til en forholdsvis umoden menneskehed, der behøver strenge regler og åndelige ledere, uanset om de kalder sig præster, imamer eller andet. Fremtidens religion skal derimod bygge på videnskabelig klarhed, viden og forståelse – dvs. på den enkeltes egen oplevelse af det guddommelige og på personligt ansvar.

Videnskabelighed eller tro?

Videnskabelighed medfører ikke, at hjertets dimension er udeladt. Kærlighed og tjeneste for medmennesket vil altid være det centrale i religionen, men tiden er inde til at mennesket selv oplever det guddommelige på baggrund af indre oplysning.

Videnskabelighed betyder, at man personligt erfarer, at verden er baseret på åndelige lovmæssigheder, som er nøjagtig lige så virkelige og styrende i livet som f.eks. tyngdeloven. Karmaloven, loven om reinkarnation, loven om den frie vilje og loven om tankens kraft er eksempler på lovmæssigheder, der styrer menneskets og planetens liv.

En af de primære lovmæssigheder, der optræder i mange mysterie-traditioner, er analogiloven. Den siger: "Som foroven, således også forneden" ifølge den græske vismand Hermes Trismegistos. Åndsvidenskaben fortæller, at hvis man finder principper i det små, kan man være sikker på at finde de samme principper i det store. Den tibetanske mester Djwhal Khul fortæller:

 

"Det mikrokosmos, man kender, vil altid indeholde nøglen til makrokosmos. Makrokosmos genspejler sig evigt i mikrokosmos – i mennesket – og som følge heraf har mennesket i sig muligheden og anlæggene for en fuldkommen forståelse".

Artikel-Hvorfor-virker-meditation
Download-fil: HVORFOR VIRKER MEDITATION? - Kenneth Sørensen


Artikel-Hvorfor-virker-meditation
Læsefil med vendbare sider: HVORFOR VIRKER MEDITATION?