Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅNDELIG BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åndelig-bevidsthed

ÅNDELIG BEVIDSTHED (1 af 8)


Når man ser mennesket i sin helhed, ser man det som ånd på alle eksistensplaner − ikke kun som ånd, der er begrænset af lavere tilstande i personligheden.

ÅNDELIG BEVIDSTHED (1 af 8)

ÅNDELIG BEVIDSTHED

 

Af Charlotte E. Woods

  

Åndelig-bevidsthed

Du kan frit downloade "ÅNDELIG BEVIDSTHED" af Charlotte E. Woods. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

ÅNDELIG BEVIDSTHED

 

Åndelig-bevidsthed-01-Charlotte-Woods 

 

Den åndelige bevidsthedsstige

Inden for åndsvidenskaben er det almindeligt accepteret, at et menneske har en åndelig natur. Men at mennesket er en åndelig skabning, uanset hvor og hvordan det udtrykker sig, er åndeligt interesserede mindre fortrolige med, og derfor er det stadig et spørgsmål, der skal reflekteres over. I virkeligheden er det kun, når man studerer mennesket fra dets højeste aspekter, at man oplever det i en helhed. Men at se mennesket i sin helhed vil sige, at man ser det som ånd på alle eksistensplaner − ikke kun som ånd, der er begrænset og formørket af lavere tilstande. Man kan sammenligne mennesket med en stige med mange bevidsthedstrin. Mennesket står ved foden af stigen og omklamrer de fire laveste trin med hænder og fødder, og det er fuldstændig fokuseret på de fire nederste trin. De højere trin kender mennesket mest af alt pga. studier og ikke via erfaring. Men ved slutningen af opstigningen holder mennesket op med at fokusere på de enkelte trin, for nu kender det stigen i dens helhed. Når det er lykkedes for mennesket at se sådan på stigen, skyldes det, at det har forstået, at hvert trin har lige stor betydning for opstigningen. Hvis der manglede nogle trin, ville stigen til udvikling af åndelig bevidsthed være ufuldkommen og ubrugelig.

Artikel-Åndelig-bevidsthed
Download-fil: ÅNDELIG BEVIDSTHED - Charlotte E. Woods


Artikel-Åndelig-bevidsthed
Læsefil med vendbare sider: ÅNDELIG BEVIDSTHED