Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HEALING & ØKONOMI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow

HEALING & ØKONOMI (7 af 8)


Loven om udbud og efterspørgsel skal erstattes af loven om udbud og behov, hvis menneskehedens nuværende krise skal løses.

HEALING & ØKONOMI (7 af 8)

Udbud og efterspørgsel skal erstattes

af udbud og behov

 

Nøglen til en enkel og effektiv løsning af menneskehedens ulykkelige situation er givet af Alice A. Bailey. Hun sagde, at loven om udbud og efterspørgsel skal erstattes af loven om udbud og behov. Og der er enorm forskel på ordene "efterspørgsel" og "behov".

 

Healing-&-Økonomi-10-Simon-Marlow

 

"Efterspørgsel" repræsenterer personlighedens umættelige begær. Ligegyldig hvor meget man allerede har, vil målet altid være at mere. "Behov" fokuserer på sjælens inderste ønske om at give − at dække nødvendige behov. Sjælen kender de åndelige behov og er stimuleret af ønsket om at gøre det, der er nødvendigt for at tilfredsstille disse behov hurtigt, effektivt og i den nødvendige målestok. Behovene inkluderer naturligvis fysiske behov som f.eks. bolig, mad, uddannelse, kulturelle aktiviteter, sygesikring osv. Hvis samfundet respekterer loven om behov, vil penge ikke længere være en handelsvare. Penge vil blive opfattet som det, penge i virkeligheden er, en energi og kraft, der kan befri alle mennesker fra slid og slæb. Pengenes energi kan opfylde menneskets virkelige behov og skabe muligheden for ægte åndelig levemåde, der vil være præget af overflod snarere end mangel.

Behov og begær

Det er interessant at tænke over den kendsgerning, at loven om udbud og efterspørgsel virker bedst, hvor de sociale tilstande er præget af mangel. Sjælens lov om udbud og behov kan hjælpe menneskeheden til at forstå, at når mennesket erkender, hvad der er dets virkelige behov − og de er som regel langt mere beskedne end man tror − så får man en tilstand af overflod. Som Gandhi sagde:

 

"Verden har nok til at dække alles behov,

men ikke alles begær."

 

På samme måde som det rene og klare tankesind kan bruges i arbejdet med healing, er det selvfølgelig også muligt at bruge tilsvarende meditationsprocesser for at stimulere verdens frie strøm af pengeenergi. Mange mennesker bruger en morgenmeditation på årets søndage for at stimulere den åndelige anvendelse af penge. Man visualiserer penge som "en gylden substans", der kanaliseres ud via verdens økonomiske organisationer til det åndelige arbejde, der bringer menneskeheden nærmere målet. Målet er at skabe rigtige menneskelige relationer. Og straks begynder flere ligheder mellem de to områder − healing og økonomi − at tone frem.

Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Download-fil: HEALING & ØKONOMI - Simon Marlow


Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Læsefil med vendbare sider: HEALING & ØKONOMI