Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fuldmånemeditation-for-vidende

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (9 af 13)


En dybtgående beskrivelse af fuldmånemeditationens betydning og fuldmåneenergiernes indstrømning baseret på Alice A. Baileys forfatterskab.

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (9 af 13)

Rytmisk liv

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-13

 

Fuldmånemeditationen er styret af den rytme og cyklus, der bestemmes af månefaserne. Det er en cyklus, som normalt ikke spiller større rolle i menneskets liv. Men det åndeligt motiverede menneske kan med stor fordel træne sig til at blive en bevidst del af cyklusserne og få gavn af de indstrømmende kvaliteter, der når menneskeheden på bestemte tidspunkter af året.

At gå bevidst ind i fuldmånemeditationen vil sige at tage aktivt del i det guddommelige åndedrag, for Planetlogos mediterer som tidligere nævnt ved fuldmåne.

Som et led i etableringen af den nye verdensreligion, danner menneskeheden et verdensomspændende netværk af mediterende grupper, der subjektivt er forbundet ved fuldmånens rytmiske cyklus. Gennem den fælles tanke og holdning udvikler de en videnskabelig tilnærmelse til Hierarkiet. Fremtidens religion skal ikke alene funderes på tro og hengivelse, men også på viden og meditativ refleksion. Det stiller naturligvis større krav til mennesket. Man må bevidst være i stand til at disciplinere sit liv, før man formår at leve efter den rytmiske cyklus, som er etableret af Planetlogos. De, der ikke formår det, får ikke del i den astrologiske og hierarkiske inspiration ved fuldmåne.

Den nødvendige anstrengelse beskytter både arbejdet og arbejderen. For indtil et menneske kan planlægge og målrette sin adfærd, så det afspejler fuldmånecyklusserne, vil det ikke have tilstrækkeligt styr på sin mentale natur, sit følelsesliv og sin daglige tilværelse til på konstruktiv måde at ”kanalisere” de tilgængelige energier. Fuldmånemeditation medfører en ny videnskabelig levevis, hvor esoterikere bevidst planlægger deres aktiviteter efter de astrologiske rytmer og udnytter de specielle energier, der er til rådighed hver måned i erkendelsen af, at det er vejen med mindst modstand at respektere de astrologiske energistrømme. Sådan arbejder Hierarkiet i det store, og sådan vil fremtidens menneske også leve i det små.

Det er vigtigt at pointere, at energierne først og fremmest er tilgængelige på de mentale niveauer. En forudsætning for at deltage i fuldmånemeditation er derfor evnen til at koncentrere og fokusere sin tænkeevne – tankesindet – på de særlige nøgleord, der udtrykker essensen af stjernetegnets kvaliteter.

Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Download-fil: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE - Kenneth Sørensen


Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Læsefil med vendbare sider: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE