Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GAYATRI & DEVARIGET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gayatri-&-Devariget-C-W-Leadbeater

GAYATRI & DEVARIGET (1 af 4)


Når Gayatri-mantraet intoneres, skabes der et samarbejde mellem menneskeriget og devariget. Mantraet kan intoneres upersonligt og dog fokuseret på en person.

GAYATRI & DEVARIGET (1 af 4)

GAYATRI og DEVARIGET 

 

Af C.W. Leadbeater
Fra The Masters and the Path

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Gayatri-og-Devariget-Åndsvidenskab

Du kan frit downloade "GAYATRI OG DEVARIGET" af C.W. Leadbebater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

G A Y A T R I

og Devariget

 

Gayatri-&-Devariget-01-C-W-Leadbeater

 

Smukt og kraftfuldt

H.P. Blavatsky fortalte engang, at et mantra kan intoneres fuldstændig uper­sonligt og alligevel være fokuseret på den person, som mantraet skal hjælpe. På denne måde kan man intonere det hellige ord "OM", Gayatri eller et hvilket som helst af de buddhistiske mantraer, der strømmer så smukt, når man tænker koncentreret på en bestemt person og projicerer mantraets kraft til vedkommende.

Men H.P. Blavatsky opfordrede til at gøre det med forsigtighed. Det var en påmindelse om, at ingen bør benytte et mantra, der er for kraftfuldt i forhold til udviklingsniveauet. Mestrene og de indviede giver aldrig den salgs mantraer, men det nævnes som en advarsel til begyndere, for hvis invokation af selv det hellige ord "OM" resulterer i hovedpine, kvalme eller svimmelhed, skal intoneringen omgående afbrydes. I stedet skal man arbejde videre med karakterudviklingen og genoptage forsøget efter nogle måneders forløb.

Når man intonerer mantraet "OM", påkalder man stærke kræfter, og hvis man endnu ikke er i stand til at håndtere dem, skaber kræfterne ikke nødvendigvis harmoni, og resultatet vil ikke kun blive positivt. Desuden er der knyttet bestemte devaer til Gayatri og Tisarana, selvom mantraerne tilhører to meget forskellige typer.

Artikel-Gayatri-og-Devariget-Åndsvidenskab
Download-fil: GAYATRI & DEVARIGET - C.W. Leadbeater


Artikel-Gayatri-og-Devariget-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: GAYATRI & DEVARIGET