Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM GAYATRI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-Gayatri-Geoffrey-Hodson

TANKER OM GAYATRI (3 af 4)


Dette mantra til Sollogos tiltrækker opmærksomheden fra store skabninger. Hovedsagelig tiltrækkes skabninger, der er forbundet med den åndelige sol.

TANKER OM GAYATRI (3 af 4)

Den mantriske deva-sang

 

Tanker-om-Gayatri-03-Geoffrey-Hodson

 

“Trappen” fortsætter naturligvis langt forbi ærkeenglene mod det fantasti­ske Sollogos-hierarki − Solens ophøjede dhyanier − og den fortsætter uden tvivl opad (og det vil reelt sige indad) mod Den Kosmiske Logos og videre ind i uendeligheden. Alle de ophøjede devaer, der er forbundet med deva-herrerne på den opstigende trappe, fortsætter uden ophør med deres egen påkaldende deva-sang. Efter den mantriske sang vil det være fornuftigt, hvis yogien bliver stille med tankesindet vendt mod disse indflydelser, kræfter og fantastiske skabninger og åbner sig for størst mulig modtage­lighed.

Logoisk kraft, lys og intelligens

Man må være forsigtig med ikke at blive for konkret i den mentale beskrivelse. Selvom den er korrekt, er den alligevel alene en verbal fremstil­ling af det, der er ordløst. Devaer har naturligvis synlige aspekter, der minder om ide-skabte former – guddommelige tanker – på disse overfysi­ske niveauer. Men de kan bedre opfattes som koncentrationer af logoisk kraft, lys og intelligens med langtrækkende auraer, der er arrangeret i de særlige farvegrupper, som de hver især repræsenterer og udtrykker. Alle disse fænomener rækker “ned” til planetens formniveauer (konkret tænkning, følelse og fysisk substans), hvor devaerne og naturånderne er præget af guddommelige tanker, samtidig med at de også selv er skabninger under udvikling – et paradoks måske, men ikke desto mindre en sandhed.

Artikel-Tanker-om-Gayatri-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskab
Download-fil: TANKER OM GAYATRI - Geoffrey Hodson


Artikel-Tanker-om-Gayatri-Geoffrey-Hodson-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM GAYATRI