Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (1 af 27)


Fortidens kulturer og civilisationer opnåede storhed bl.a. fordi menneskeheden dengang kendte, kontrollerede og brugte magi og metafysiske kræfter.

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (1 af 27)

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER

 

Af Erik Ansvang

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang 

Du kan frit downloade artiklen "MAGI OG METAFYSISKE KRÆFTER" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto i Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

  

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER

 

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-01-Erik-Ansvang

Stonehenge

 

Overnaturlige kræfter

Åndsvidenskaben oplyser, at fortidens store civilisationer opnåede deres storhed, bl.a. fordi menneskeheden dengang kendte, kontrollerede og anvendte såkaldte overnaturlige kræfter. Dette postulat afvises kategorisk af naturvidenskaben, som fastholder, at de gamle kulturer var primitive i forhold til nutiden, og der kræves fysiske beviser for påstanden. Denne artikel er et forsøg på at bygge bro mellem åndsvidenskab og naturvidenskab, for meget tyder på, at de såkaldte "overnaturlige" eller magiske evner faktisk er beskrevet og bevidnet af mennesker med faglig kompetence. Når disse erkendelser ikke er blevet fulgt op af systematiske, naturvidenskabelige undersøgelser, skyldes det sandsynligvis, at de udgør en potentiel trussel mod det herskende naturvidenskabelige og materialistiske verdensbillede.

Måske er det vigtigt indledningsvis at pointere, at åndsvidenskaben ikke tror på eksistensen af overnaturlige kræfter, for det er ulogisk at forestille sig, at nogle kræfter skulle befinde sig over naturen. Men der findes kendte og ukendte kræfter i naturen, og de ukendte kalder naturvidenskaben for "overnaturlige" – og forskerne har en tilbøjelighed til at kategorisere det, man ikke kender og forstår som ikke-eksisterende. Hvis man anerkendte, at disse kræfter eventuelt eksisterede, kunne det medføre, at de seriøst kunne udforskes, kontrolleres og anvendes. Desuden ville det indebære en sandsynlighed for, at menneskeheden muligvis kendte, kontrollerede og anvendte disse kræfter i de gamle civilisationer, som havde en ikke-materialistisk opfattelse af naturen, mennesket og kosmos.

Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Download-fil: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER - Erik Ansvang


Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER