Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ET HURTIGT OVERBLIK OVER SKABENDE MEDITATION 2. ÅR
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hurtigt-overblik-over-Skabende-meditation

ET HURTIGT OVERBLIK OVER SKABENDE MEDITATION 2. ÅR


Hvordan er Skabende Meditation? Hvordan er det anderledes? Hvilke meditationsinstruktioner er tilgængelige? Hvad skal du gøre?

ET HURTIGT OVERBLIK OVER SKABENDE MEDITATION 2. ÅR

ET HURTIGT OVERBLIK OVER

SKABENDE MEDITATION

FOR DEN NYE TIDSALDER

2. ÅR


 

 Hurtigt-overblik-andet-år-Skabende-meditation-og-instruktion 

Du kan frit downloade "ET HURTIGT OVERBLIK OVER SKABENDE MEDITATION 2. ÅR" For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

ET HURTIGT OVERBLIK OVER

SKABENDE MEDITATION

FOR DEN NYE TIDSALDER

2. ÅR

 

Vigtigt at vide!

 

Inden du går i gang med at meditere ved hjælp af meditationssystemet, skal du vide, at du først skal begynde med 1. instruktion den 21. december. Når du gør det, vil du bevidsthedsmæssigt forbinde dig med alle andre enkeltpersoner og grupper rundt omkring i verden, som mediterer efter samme instruktion og på det samme nøgleord som dig. På denne måde skabes der et kraftfuldt globalt energifelt med stor kraft og virkning.

Det betyder ikke, at du skal vente med at meditere til den 21. december, men det betyder, at du skal vente med at meditere efter den første og de følgende instruktioner i Skabende meditation for Den Nye Tidsalder, og i stedet anvende Skabende meditation for personlig og åndelig udvikling indtil den 21. december.

Du kan læse mere om Skabende meditation for Den Nye Tidsalder i materialet Information om Skabende meditation, som frit kan downloades.

Download af meditationsinstruktioner

Når du åbner meditationsinstruktionerne, har du mulighed for både at downloade dem i PDF-format og at læse instruktionen direkte på skærmen ved at åbne SWF-filen, der befinder sig i højre spalte lige under PDF-filen, men det mest hensigtsmæssige vil nok være at downloade og printe PDF-filen. For at læse de downloadede PDF-filer skal du have installeret et program, der hedder Acrobat Reader. Programmet er gratis og kan hentes på: www.adobe.dk

 

Hurtigt overblik

 

I det følgende får du et hurtigt overblik over meditationsinstruktioner til Skabende meditation for Den Nye Tidsalder 2. år:

 

1. instruktion - 2. år

21. december - 20. februar

 

I denne instruktion får du indblik i Den Nye Tidsalder, i skabende tænkning og en skitse til gruppearbejde. Du kan læse om meditation, meditationsprocessen og om koncentration. Du finder også omridset til de første to måneders meditation på: Loven om rigtige menneskelige relationer.

 

2. instruktion - 2. år

21. februar - 20. april

 

I denne instruktion får du indblik i forskellen på refleksiv, receptiv og skabende meditation. Du finder desuden meditationsomridset til meditation på: Princippet om den gode vilje.

 

3. instruktion - 2. år

21. april - 20. juni

 

I denne instruktion får du dybere indblik i receptiv meditation. Du finder desuden meditationsomridset til meditation på: Loven om grup­pe­bestræbelse.

 

4. instruktion - 2. år

21. juni - 20. august

 

I denne instruktion får du indblik i betydningen af bøn og visualisering. Du finder desuden meditationsomridset til meditation på: Princippet om samstemmighed.

 

5. instruktion - 2. år

21. august - 20. oktober

 

I denne instruktion får du indblik i betydningen af viljens natur. Du får også indblik i teknikken til invokation og evokation (påkaldelse og svar). Du finder desuden meditationsomridset til meditation på: Loven om åndelig tilnærmelse.

 

6. instruktion - 2. år

21. oktober - 20. december

 

I denne instruktion får du indblik i betydningen af udstråling som indre aktivitet og handlig som ydre aktivitet. Du finder desuden meditationsomridset til meditation på: Princippet om essentiel guddommelighed.

 

 

_________________________________

OBS!

Kentaur Forlag har udgivet meditationssystemets første fire år: SKABENDE MEDITATION - til personlig og spirituel udvikling

_________________________________

Skabende Meditation tilbydes i samarbejde med
Meditation Mount, Ojai, Californien, USA:
http://meditationmount.org

_________________________________

Artikel-Hurtigt-overblik-andet-år-Skabende-meditation
Download-fil: ET HURTIGT OVERBLIK OVER SKABENDE MEDITATION 2. ÅR


Artikel-Hurtigt-overblik-andet-år-Skabende-meditation
Læsefil med vendbare sider: ET HURTIGT OVERBLIK OVER SKABENDE MEDITATION 2. ÅR