Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FORSVUNDNE STJERNER OG KONTINENTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Forsvundne-Stjerner-og-Kontinenter-Ove-von-Spaeth

FORSVUNDNE STJERNER OG KONTINENTER (4 af 7)


Atlantidernes viden var kendt i hemmelige kulter - både i Babylon, Indien og Egypten - i de indviedes lære, der også omfattede stjernekundskab.

FORSVUNDNE STJERNER OG KONTINENTER (4 af 7)

Atlas, aztlan og Atlanten

 

Et berømt centralamerikansk indianerfolk, som spanierne kaldte aztekere, kaldte sig selv for ”aztlan”, fordi de efter egen tradition var undsluppet fra et kontinent ude på atzlan-havet øst for dem. Det hævdes, at et særligt boldspil, som aztekerne havde, er genfundet fuldt magen til i Spanien, nemlig i en spil-tradition hos baskerne, hvis særprægede sprog ikke synes i familie med noget kendt sprog. Oldtidens grækere benævnte Plejadernes ”far” (placeret ved Atlasbjergene syd for Spanien) som Atlas. Havet vest for Atlas hedder Atlanterhavet, hvor et Aztlanfolk senere kendes på den anden side. Midt imellem lå Atlantis ifølge beskrivelserne.

Hvad angår Atlanterhavet − hvis der har været tale om landsænkning og oversømmelse af et økontinent ude i midten, er der her en kæmpemæssig nord til syd revne − Dolphin Ridge, bekræftet fra rumfærgen Challenger, og dækket med vulkanske aflejringer − på bunden, hvor revnen deler de store tektoniske flager. − I det sydlige af Bermuda-Florida-Antiller-området er der fundet undersøiske huler med drypstenssøjler. Disse kan kun dannes over vandet, så her var engang tørt land. Lad det være sagt igen − indtil nu er ikke frembragt noget afgørende bevis for Atlantis, men indicierne er så interessante, at det er uforståeligt og uden objektivt sigte, når de ignoreres i historieskrivningen. De er med i billedet og kan ikke bare fjernes.

 

Forsvundne-Stjerner-og-Kontinenter-07-Ove-von-Spaeth

Atlantisk diamant eller kæmpekrystal med induktionskabler
– er blevet foreslået som landets energigenerator.
T.h.: I Bermuda-trekanten med Jordens mest urolige magnetosfære
ses her tornadohvirvler.

 

Istidens ophør og oversvømmelserne

Plejadernes forsvundne søster Elektra, kaldtes også for Atlantis, mens elektra tillige betyder ’elektricitet’. Kunne der her være en kode, et underliggende budskab i dette? For det hævdes, at Atlantis ødelagde sig indefra ved ”misbrug af en art særlig energikilde” som medvirkende undergangsårsag, der destabiliserede ø-kontinentet. I nutiden ses hypoteser om ”et ødelagt energifelt på havbunden” forbundet med mystiske forhold i Bermuda-trekanten. I området er videnskabeligt påvist, senest i mangeårige systematiske målinger af den danske Ørstedsatellit, at magnetosfæren her har de mest hyppige skift på Jorden. Testflyvning filmdokumenteret af National Geographic i 2006 viser, at her blev instrumenter sat ud af kraft. Allerede Columbus skrev i sin skjulte dagbog 29. og 30. september 1492 om pludselige kompasfejl i dette farvand.

Platons tekster fra ca. 400 f.Kr. med Timaios og Kritias’ dialoger, hvori Atlantis beskrives, har undertiden vist sig svære at tolke, hvor det ikke omhandler eksakte oplysninger, hvorfor der findes forskellige udlægninger af teksten. Platon kan synes at understrege, at det var under en af de forrige generationer, at oplysningerne blev hentet, idet navnet Kritias er samme navn som på Platons bedstefar. Men selve det faktum at Platon informerede om, at Atlantis’ undergang fandt sted 9.000 år før, at Solon besøgte Egypten ca. 600 f.Kr. − altså en undergang for nu ca. 11.600 år siden − fremstår som en konkret information.

Vi ved i dag, at på dét tidspunkt sluttede den sidste istid, Pleistocene-istiden. Det globale havniveau hævedes 100-125 m og mere, og temperaturen steg 10 grader − for 11.600 år siden.

Dette påvistes bl.a. af autoriteten Bruce Heezen, oceanograf fra Lamont Geological Observatory. (Han opdagede i 1950erne ’Mid-Atlantic Ridge’. Den kunne have medvirket ved Atlantis’ undergang). Ydermere var vandstandshævningen resultat af smeltevandet fra istids-gletchere. De havde dækket væsentligt af kontinenterne i Jordens tempererede regioner − og var flere kilometer tykke. Bruce Heezen påpeger, at vandstandsstigningen var tilstrækkelig til at drukne de fleste lavtliggende kystregioner på planeten; også f.eks. den region, der nu udgør Det Sydkinesiske Hav − og kan herefter findes på en gennemsnitlig dybde af 60 meter under havoverfladen. Celebes blev bjergkæder alene i havet. Dertil har det over hele Jorden medført utrolige tsunamiforhold, også tilstrækkeligt til at oversvømme et midtatlantisk kontinent.

Artikel-Forsvundne-Stjerner-og-Kontinenter-Ove-von-Spaeth
Download-fil: FORSVUNDNE STJERNER OG KONTINENTER - Ove von Spaeth


Artikel-Forsvundne-Stjerner-og-Kontinenter-Ove-von-Spaeth
Læsefil med vendbare sider: FORSVUNDNE STJERNER OG KONTINENTER