Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HANDLING UDEN HÆNDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Handling-uden-hænder-Meditation-esoterisk-instruktion

HANDLING UDEN HÆNDER (1 af 3)


Med ydre aktivitet fører vi etiske og moralske principper ind i daglige holdninger og aktiviteter. Indre aktivitet er vanskeligere at forstå.

HANDLING UDEN HÆNDER (1 af 3)

HANDLING UDEN HÆNDER

 

(Kompileret og redigeret af Erik Ansvang)

 

Handling-uden-hænder-af-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "HANDLING UDEN HÆNDER" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HANDLING UDEN HÆNDER

 

Ydre aktivitet er nemt at forstå. Det betyder, at vi som søgende mennesker skal føre de etiske og moralske principper ind i vores daglige holdninger og aktiviteter og relatere dem til enhver hændelse. Det betyder, at vi helt generelt skal udføre vores arbejde i overensstemmelse med princippernes ordlyd, at vi skal give verden viden om, at de virker som væsentlige grundlag i den daglige levemåde, og at de er en garanti for fred og harmoni.

 

Handling-uden-hænder-01-Meditation-og-esoterisk-instruktion

 

Indre aktivitet er vanskeligere at forstå og kræver en mere uddybende forklaring og et nærmere studie, men vi bliver i stand til at opfatte dens betydning, når vi husker, at vi hele tiden anvender tankerne som en ”indre aktivitet”, selv om vi ikke bemærker det, og at der ligger tanker bag alt det, vi gør: skabelse af holdninger, af relationer og af hele vores levemåde. I tankens verden fødes og begynder alt det, der rent praktisk kommer til udtryk på Jorden. Hverdagslivet væves med tænkningens tråde som grundlag. Det gælder arkitekten før skitserne tegnes, fabrikanten, der vurderer sine markeder, og hvad der kan produceres, forskeren, der søger en ny formel, verdens politiske ledere og læreren i den lille landsbyskole.

Artikel-Handling-uden-hænder-Meditation-esoterisk-instruktion
Download-fil: HANDLING UDEN HÆNDER


Artikel-Handling-uden-hænder-Meditation-esoterisk-instruktion
Læsefil med vendbare sider: HANDLING UDEN HÆNDER