Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DOMMEN OVER ATLANTIS
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant

DOMMEN OVER ATLANTIS (1 af 10)


Forholdene blev værre og værre i Atlantis, indtil de nåede et punkt, hvor der ikke kunne gøres andet for at redde menneskeheden end at skabe en ødelæggelse af de mørke mangthaveres legemer.

DOMMEN OVER ATLANTIS (1 af 10)

DOMMEN OVER ATLANTIS

 

Af Annie Besant
Fra The Theosophist

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant

Du kan frit downloade artiklen "DOMMEN OVER ATLANTIS" af Annie Besant For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DOMMEN OVER ATLANTIS

 

Dommen-over-Atlantis-01-Annie-Besant

 

Planetkæder

I denne artikel er det tanken at følge de såkaldte Asuraer og deres udvikling − dels på Jorden og dels i tidligere planetkæder. Hvis man vil danne sig en forestilling om denne meget tidlige udvikling, skal man forstå det, man i åndsvidenskaben kalder en "planetkæde", og man må forstå, hvad der menes med dette begreb.

Udtrykket "planetkæde" stammer som sagt fra åndsvidenskaben, og det har relation til det, der kaldes "læren om cyklusserne". Ifølge denne lære sker al manifestation cyklisk, uanset om det drejer sig om et univers, en planet eller en eller anden aktivitet eller tilværelsesform i dette univers eller på denne planet. Der kan også være tale om århundreder, tiårsperioder, år, måneder, etc. − eller det kan være en cyklus inden for menneskelig erfaring − dag og nat, vågen tilstand og søvn eller andre perioder, der tydeligvis gentager sig cyklisk.

Kædeperiode og runde

Det, man kan forsøge at forstå, er opstået i det, der er uerkendeligt, og som efter æoners forløb vender tilbage til sit udgangspunkt, og det medbringer frugterne af al den erfaring, der er høstet i løbet af den store aktivitetsperiode. Det er indlysende, at der er tale om en hypotese, og den omfatter forestillingen om kæder af verdener eller planeter af forskellige tæthedsgrader af stoflighed. Nogle af planeterne er fysisk set synlige og andre usynlige, men de er alle forbundet med hinanden som aktivitetsområde for en bestemt bølge af manifesteret eller aktivt liv. Udtrykket kædeperiode bruges som betegnelse for det tidsrum, en livsbølge er om at passere syv gange gennem en planetkædes syv planeter. Hver enkelt passage kaldes en runde.

Artikel-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant
Download-fil: DOMMEN OVER ATLANTIS - Annie Besant


Artikel-Dommen-over-Atlantis-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: DOMMEN OVER ATLANTIS