Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KARMA
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-KARMA-Annie-Besant-Åndsvidenskabeligt-syn-på-karma

KARMA (1 af 5)


At mennesket er omgivet af naturlove, der ikke kan brydes, er en selvindlysende sandhed. Men de færreste tænker over, at lovene er lige så aktive i tankens og følelsens verden som i den fysiske.

KARMA (1 af 5)

KARMA

 

Af Annie Besant
Fra A Study in Karma

(Oversættelse: Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

KARMA-Annie-Besant-Åndsvidenskab

Du kan frit downloade "KARMA" af Annie Besant. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 1-697-3335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

K A R M A

 

KARMA-Annie-Besant-01-Mystik-Spirituelt-Holisme


 

For at forstå karma må man først have en klar forståelse for visse grundlæggende principper. Mangelen på denne forståelse er årsag til, at mange konstant er blevet forvirret og har stillet utallige spørgsmål, som umuligt kan besvares uden dette nødvendige fundament.

Det fundamentale grundlag, som alle sande forestillinger om karma bygger på, er, at karma er en naturlov – en evig, uforanderlig, ufravigelig og ukrænkelig lov, der aldrig kan brydes, og som er en del af selve naturens væsen. Det er mangel på denne forståelse, der får den uvidende studerende til at sige: ”Man må ikke gribe ind i andres karma”. Overalt, hvor naturlovene er aktive, må man gribe ind i det omfang, man er i stand til. Man hører aldrig nogen højtideligt sige: ”Man må ikke gribe ind i tyngdeloven”. Det er underforstået, at tyngdekraften er en af de faktorer, man må regne med, og at man har sin fulde frihed til at modvirke enhver gene, den medfører, ved at sætte en anden kraft op imod den − eksempelvis ved at afstive det, der ellers ville vælte − eller på anden måde tage sine forholdsregler.

Artikel-KARMA-Annie-Besant-Åndsvidenskab
Download-fil: KARMA - Annie Besant


Artikel-KARMA-Annie-Besant-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: KARMA