Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

PSYKISME & MAGI I DET GAMLE EGYPTEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Psykisme-&-Magi-i-Egypten-Erik-Ansvang

PSYKISME & MAGI I DET GAMLE EGYPTEN (1 af 13)


Udøvelse af magi krævede fokuseret kraft, som man lærte at opbygge og bruge i indvielserne. Psykiske evner var selvfølgelige i det gamle Egypten.

PSYKISME & MAGI I DET GAMLE EGYPTEN (1 af 13)

PSYKISME & MAGI

i det gamle Egypten


Af Erik Ansvang

 

Psykisme-&-Magi-i-Egypten-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "PSYKISME & MAGI I DET GAMLE EGYPTEN" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

PSYKISME & MAGI

i det gamle Egypten

 

På Atlantis var magten baseret

på brug af psykiske evner.

Først med den egyptiske civilisation

skete der et skift i udviklingen

fra astral til mental fokusering.

 

Psykisme-&-Magi-i-Egypten-01-Erik-Ansvang

 

Når man vil undersøge psykisme i det gamle Egypten, skal man begynde langt tilbage i tiden – helt tilbage i Atlantis-perioden. Åndsvidenskaben oplyser, at Egypten repræsenterer en efteratlantisk periode. Naturvidenskaben afviser ganske vist Atlantis-teorien, men egyptologer og arkæologer kan ikke finde nogen tidsepoke, hvor Egypten var barbarisk, vild og uciviliseret, uden lov, uden forfatning og uden religion. Med andre ord − hvis Egypten opstod i den periode, som forskerne påstår, sprang den egyptiske civilisation fuldt færdigt frem på verdensscenen uden nogen forudgående udviklingsperiode. Det er op til den enkelte at afgøre, om det lyder sandsynligt.

Ifølge ny litteratur har forskerne tilbageholdt og endog destrueret bevis-materiale for at få den naturvidenskabelige evolutionsteori til at passe. Man har eksempelvis fundet flere millioner år gamle forarbejdede genstande som f.eks. flettede guldtråde og metalkander indlejret i klipper, der er flere millioner år gamle, men forskerne har valgt at ignorere konsekvenserne af disse fund.

Hvordan fungerede samfundet på Atlantis? Ifølge åndsvidenskaben var magt og position i det atlantiske samfund baseret på brugen af psykiske evner. Atlantiderne havde en utrolig hukommelse. Kombinationen af oplevelser og evnen til at genkalde dem var grundlaget for intelligensen i den atlantiske epoke.

Artikel-Psykisme-&-Magi-i-Egypten-Erik-Ansvang
Download-fil: PSYKISME & MAGI I DET GAMLE EGYPTEN - Erik Ansvang


Artikel-Psykisme-&-Magi-i-Egypten-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: PSYKISME & MAGI I DET GAMLE EGYPTEN