Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SORTE MAGIKERE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sorte-Magikere-Leadbeater-Åndsvidenskab

SORTE MAGIKERE (3 af 4)


Der siges så meget om sorte magikere, men mon ikke det kun er ganske få, der ved noget om dem. Der findes mange forskellige typer under den overordnede titel − sorte magikere.

SORTE MAGIKERE (3 af 4)

”Det sorte broderskab”

 

Sorte-magikere-03-Åndsvidenskab-Esorterisk-videnskab

 

Den sorte magiker er ikke noget uhyre, men det er et menneske, der har valgt en egoistisk vej, og den følges på bekostning af alt, hvad der ville betyde fremskridt for åndeligt søgende mennesker. Det er alt, hvad der med rette kan siges om denne type. Der er ingen tvivl om, at de sorte magikeres kurs i livet fører mod en alvorlig katastrofe, selvom de ikke selv er så sikre på det − men i det mindste er de villige til at se muligheden i øjnene. Som regel har disse mennesker nok i sig selv, og de mistror og foragter alle andre. Det er karakteristisk for mennesker på den mørke vej, at de er overbeviste om, at de altid har ret, og at alle andre har uret. De ser som regel ned på alle andre.

Der tales ofte om ”det sorte broderskab”, men det findes ikke. Der kan umuligt skabes et sandt broderskab mellem dem, men de slutter sig engang imellem sammen, når de står over for en direkte fare − eller når et eller andet truer deres planer. I bedste fald dannes der en løs alliance, men den er alligevel frygtindgydende på grund af den enorme magt, nogle af medlemmerne er i besiddelse af. Det forekommer, at noget af det arbejde, mestrene fra Det Store Hvide Broderskab udfører for evolutionen, kommer på tværs af deres planer, og i disse situationer bliver de frygtelige fjender. De sorte magikere kan ikke røre mestrene i Det Store Hvide Broderskab, og det irriterer dem grænseløst, men ved hjælp af deres elever, er de i stand til at skabe mindre problemer.

Når der er grund til at advare mod dem, er årsagen, at de nogle gange forsøger at vildlede menneskeheden, og der er god grund til at have en sund respekt for dem, for det lader til, at de mest af alt optræder som en slags fristende dæmoner, der holder af ondskab for ondskabens egen skyld. Dette gælder imidlertid kun sorte magikere på det lavere niveau, mens de mere kraftfulde betragter det som uværdigt overhovedet at juble over noget. Deres planer, som altid er helt egoistiske, kan faktisk skade andre mennesker alvorligt. De er lige så afbalancerede og har lige så stor følelseskontrol, som en discipel af en mester fra Det Store Hvide Broderskab, men for de sorte magikeres vedkommende skyldes det, at de bevidst har fortrængt hele deres følelsesliv. De skader ikke et andet menneske alene for at skade det, men hvis nogen blander sig i deres handlinger, vil de som sagt ikke tøve med at rydde vedkommende af vejen. De usynlige hjælpere[1], der arbejder på astralplanet for at hjælpe deres medmennesker, støder af og til på de sorte magikeres ofre, og hvis de forsøger at hjælpe disse mennesker, møder de ofte resolut modstand fra den sorte magiker.

 

Sorte-magikere-04-Åndsvidenskab-Esorterisk-videnskab

 

_________________________________

[1] Link til e-bogen ”Usynlige hjælpere” af C.W. Leadbeater: USYNLIGE HJÆLPERE

_________________________________

Artikel-Sorte-Magikere-Leadbeater
Download-fil: SORTE MAGIKERE - C.W. Leadbeater


Artikel-Sorte-Magikere-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: SORTE MAGIKERE