Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SORTE MAGIKERE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sorte-Magikere-Leadbeater-Åndsvidenskab

SORTE MAGIKERE (4 af 4)


Der siges så meget om sorte magikere, men mon ikke det kun er ganske få, der ved noget om dem. Der findes mange forskellige typer under den overordnede titel − sorte magikere.

SORTE MAGIKERE (4 af 4)

Et væsen uden sjæl

 

Sorte-magikere-05-Åndsvidenskab-Esorterisk-videnskab

 

Her vil det være hensigtsmæssigt at tilføje nogle bemærkninger om sorte magikere fra den tibetanske mester Djwhal Khul, for han oplyser, at det ofte er blevet sagt, at den sorte magiker i virkeligheden er sjælden, og han tilføjer, at det så sandelig er sandt, fordi den skabende tænker, der er i stand til at anvende den fokuserede vilje, også er sjælden. I Alice A. Baileys bog, ”Hvid Magi”, uddyber han sin udtalelse. Han siger:

Husk, at den ægte sorte magiker (jeg refererer ikke her til en person med tilbøjelighed til sort magi) er et væsen uden sjæl. Dette menneske er et væsen, hvori sjælen – sådan som dette udtryk forstås i dag – ikke eksisterer. Man overser ofte og forstår eller omtaler sjældent, at de derfor ikke eksisterer i fysiske legemer. Deres verden er altid illusionens verden. Fra det lave mentalplan arbejder de med astralplanets begærstof og med de følsomme begærlegemer hos mennesker på det fysiske plan, der nemt vildledes af selvbedrag, og som er fanget i den ekstreme egoismes og selvoptagetheds lænker. Det, som den uvidende kalder en sort magiker på det fysiske plan, er en mand eller kvinde, der på astralplanet er sensitiv over for − eller er i kontakt med − en ægte sort magiker. Denne relation er kun mulig efter mange liv med egoisme, lavt begær, perverteret intellektuel stræben og forkærlighed for lavere psykisme, og den kan kun forekomme, når mennesket selv villigt lader sig binde af dem. Disse mennesker findes der kun få af, for ren egoisme er i sandhed sjælden. Men der, hvor den eksisterer, er den overordentlig magtfuld, ligesom alle andre egoistisk betonede tilbøjeligheder.

Djwhal Khul siger videre: De, der arbejder med sort magi, kan arbejde i de tre verdener (den fysiske, astrale og mentale), men de arbejder fra og på mentalplanet, og de arbejder derfor ikke uden for dette område, således som sjælen gør det. De kan ved deres nære tilknytning til og identifikation med deres arbejdsmateriale midlertidigt opnå stærkere og hurtigere resultater end medlemmerne af Det Hvide Broderskab, men de sorte magikeres resultater er kortvarige. Der følger ødelæggelser og ulykker i deres kølvand, og den sorte magiker opsluges til sidst af den efterfølgende syndflod.

Artikel-Sorte-Magikere-Leadbeater
Download-fil: SORTE MAGIKERE - C.W. Leadbeater


Artikel-Sorte-Magikere-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: SORTE MAGIKERE