Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SORTE MAGIKERE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sorte-Magikere-Leadbeater-Åndsvidenskab

SORTE MAGIKERE (1 af 4)


Der siges så meget om sorte magikere, men mon ikke det kun er ganske få, der ved noget om dem. Der findes mange forskellige typer under den overordnede titel − sorte magikere.

SORTE MAGIKERE (1 af 4)

SORTE MAGIKERE

 

Af C.W. Leadbeater
Fra Talks on the Path of Occultism, III

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Sorte-Magikere-C-W-Leadbeater 

Du kan frit downloade "SORTE MAGIKERE" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SORTE MAGIKERE

 

Der siges så meget om sorte magikere, men mon ikke det kun er ganske få mennesker, der ved noget om dem. Forfatteren har mødt mange tilfælde og er derfor i stand til at henvise til et direkte kendskab til deres karakter og metoder. Nogle af dem er absolut interessante, men de er på ingen måde behagelige bekendtskaber. Der findes mange forskellige typer, og de kan klassificeres under den overordnede titel − sorte magikere.

 

Sorte-magikere-01-Åndsvidenskab-Esorterisk-videnskab

 

I primitive stammer er der ofte medlemmer, som kender en hel del til sort magi. Men denne form for sort magi er i vid udstrækning baseret på frygten hos de mennesker, besværgelserne rettes imod, og der er ofte tale om en svag form for magi. Disse primitive mennesker bruger bestemte drugs. De ved, hvordan man hypnotiserer. Og de kan have magt over laverestående jordånder og lignende primitive væsener. De er i stand til at fremkalde sygdomme hos et menneske eller i menneskets familie − eller blandt familiens dyr − eller de kan forpeste deres haver og marker, så de ikke giver afgrøder … og i sidstnævnte tilfælde forstærker de nogle gange deres magi med salpeter.

De har en del indsigt i okkultisme − nogle gange ret meget − men de bruger deres okkulte evner egoistisk. Det lykkes dem ofte at tjene penge og vinde indflydelse med magiske metoder, og de formår at holde sig i den ønskede position, indtil de dør. Efter døden prøver de nogle gange at fortsætte den samme generelle linje, men det lykkes aldrig særlig godt. Før eller senere går det galt for dem, og de glider over i en temmelig ynkelig tilstand. Et sådant liv medfører et klart tilbageskridt for sjælen.

Artikel-Sorte-Magikere-Leadbeater
Download-fil: SORTE MAGIKERE - C.W. Leadbeater


Artikel-Sorte-Magikere-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: SORTE MAGIKERE