Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VISUALISERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Visualisering-Djwhal-Khul

VISUALISERING (4 af 4)


Hemmeligheden ved al ægte meditation i de tidlige stadier er evnen til at visualisere. Alle meditationsteknikker skal indeholde visualisering som første skridt.

VISUALISERING (4 af 4)

Visualisering og tankeformer

 

Visualisering-04-Djwhal-Khul

 

Astralplanet − personlighedens andet aspekt − svarer til treenighedens andet aspekt − det formbyggende aspekt. Den skabende forestillingsevne ”forestiller sig en form” ved hjælp af evnen til at visualisere, og tankeenergien giver formen liv og retning. Dermed antager hensigten konkret form. Der bygges en forbindelse eller energilinje mellem tankesindet og astral­legemet, og den bliver til en tredobbelt energilinje, når disciplens sjæl bruger denne skabende proces på en planlagt og konstruktiv måde.

Visualiseringsprocessen og brugen af forestillingsevnen udgør de to første faser i bygningen af tankeformer. Det er med disse selvskabte former – der legemliggør åndelige ideer og guddommelig hensigt – at mestrene arbejder og Hierarkiets formål opfyldes. Derfor er det vigtigt, at man begynder − bevidst og langsomt − at arbejde på denne måde og følger de nævnte anvisninger konstruktivt og skabende. Nøden i verden er stor, og den vokser i denne tid. Der er behov for virkeligt målrettet arbejde.

 

Det er kendt, at man via tænkning er nået til en forståelse af, at der inden for og hinsides alle manifesterede objekter ligger et ideelt objekt eller mønster, der forsøger at manifestere sig på det fysiske plan. Praktisering af visualisering, billeddannelse og brugen af viljen er aktiviteter beregnet til at fremskynde manifestationen af dette ideal.

 

Alice A. Bailey: Fra Intellekt til Intuition, s. 154

 

Visualisering-05-Djwhal-Khul

Artikel-Visualisering-Djwhal-Khul
Download-fil: VISUALISERING - Djwhal Khul


Artikel-Visualisering-Djwhal-Khul
Læsefil med vendbare sider: VISUALISERING