Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAHACHOHAN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mahachohan

MAHACHOHAN (1 af 14)


Mahachohan er evolutionens herre. Alt hvad der kaldes vækst, forandring eller evolution er udtryk for det guddommelige sind, og det er Mahachohan der repræsenterer denne verden for menneskeheden.

MAHACHOHAN (1 af 14)

MAHACHOHAN

Af J.J. van der Leeuw

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Mahachohan 

Du kan frit downloade "MAHACHOHAN" af J.J. van der Leeuw. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

MAHACHOHAN

 

Mahachohan-01-van-der-Leeuw 

 

Universets manifestation er baseret på trefoldighed eller treenighed. Derfor manifesterer skabelsens trefoldighed sig på Jorden via Hierarkiet i form af en treenighed af mestre: Manuen, som er menneskehedens stamfader, Bodhisattvaen eller Kristus, som er Verdenslæreren, og Mahachohan, som er civilisationens herre, og som er ansvarlig for menneskehedens evolution.

Evolutionens trefoldige arbejde på Jorden udføres af Mahachohan. På en måde fungerer han som repræsentant for 3. Logos på Jorden, og han er derfor den mester, der styrer det overordnede skabelsesarbejde. Det er Mahachohan, der modtager, kontrollerer og dirigerer de enorme skabende kræfter fra kosmos, men det er kun en del af hans arbejde. Hvis man forstår bare en smule af arbejdets omfang, bliver man overrasket over opgavens enorme ansvar.

Mahachohan er de skabende energiers øverste leder på Jorden, og intet arbejde på det fysiske plan – uanset hvor stort og ansvarsfuldt det er – kan tilnærmelsesvis sammenlignes med det arbejde, der udføres af planetens Mahachohan. Han har det overordnede ansvar for det kraftcenter på Jorden, som er kilden til al skabende energi. I laboratorier kan forkert brug af kræfter fra en kraftkilde udløse en katastrofe eller standse arbejdet, men i Jordens store kraftcenter er fejltagelser umulige. Den øverste leders hånd svigter aldrig, for en fejl ville betyde død og ødelæggelse for millioner. Forkert brug af kræfter med så kolossale muligheder for skabelse eller ødelæggelse ville medføre en omvæltning i evolutionen og en global katastrofe. Hver eneste energi skal kanaliseres til præcis det sted, hvor den skal bruges og i nøjagtig den mængde, der er behov for – hverken mere eller mindre. Alt andet ville være forkert og oven i købet risikabelt.

Det overvældende ansvar, der er lagt i hænderne på Mahachohan, og omfanget af den bevidsthed, som er i stand til at overvåge, kontrollere og styre kræfterne, begynder at tone frem. For almindelige mennesker er det helt ufatteligt, hvordan en enkelt men ganske vist særdeles ophøjet skabning, kan styre de millioner af forskellige former for skabende aktivitet, der konstant udfolder sig i naturen og i menneskeheden, men iflg. åndsvidenskaben er det Mahachohan, som via sine skabende hierarkier, har det overordnede ansvar for opgaven og mere end det.

Artikel-Mahachohan
Download-fil: MAHACHOHAN - J.J. van der Leeuw


Artikel-Mahachohan
Læsefil med vendbare sider: MAHACHOHAN