Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER VISDOM?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-visdom-Kenneth-Sørensen

HVAD ER VISDOM? (1 af 11)


Artiklen omhandler visdommens forskellige aspekter. Visdom er intelligent kærlighed i handling, for ingen bliver vise af at læse og huske, hvad de vise siger – kun ved at gøre, som de siger.

HVAD ER VISDOM? (1 af 11)

HVAD ER VISDOM?

Af Kenneth Sørensen

 

Hvad-er-visdom-Kenneth-Sørensen

Du kan frit downloade artiklen "HVAD ER VISDOM?" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

Hvad-er-visdom-01-Kenneth-Sørensen

 

Visdom, viden og kundskab

Hvad er visdom? Dybest set er det et spørgsmål, man kun kan besvare, hvis man selv er vís. Inden man kaster sig ud i en besvarelse af spørgsmålet, er det derfor klogt at tage de nødvendige forbehold, som altid er nødvendige, før man bevæger sig ud i ukendt terræn.

Man kan naturligvis opnå omfattende kundskab ved at læse bøger, der fortæller om visdom, men ingen bliver vís af at læse bøger. Man kan tilegne sig stor viden om alverdens ting uden at forstå ret meget. Det er ikke usædvanligt, at belæste mennesker kan både huske og citere komplicerede emner fra den seriøse visdomslitteratur, men samtidig er mange af dem tydeligvis ude af stand til at give udtryk for selv den mest elementære visdom i deres praktiske liv. Ofte er de ikke engang i stand til at behandle deres medmennesker med fornuft, respekt og omsorg. Ingen bliver vís af at huske, hvad de víse fortæller – kun ved at gøre, som de siger. Det er udelukkende ved at praktisere de víses råd, at man kan finde vejen til ”visdommens brønd” – den kilde, der har belivet alle oplyste skikkelser i menneskehedens historie.

Artikel-Hvad-er-visdom-Kenneth-Sørensen
Download-fil: HVAD ER VISDOM? - Kenneth Sørensen


Artikel-Hvad-er-visdom-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER VISDOM?