Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER SANDHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

HVAD ER SANDHED? (1 af 12)


Sandheden findes dybt i mennesket. Alligevel overrasker det, når et glimt af sandheden viser sig, men sjælen er allestedsnærværende og altid klar til at afsløre sin sande karakter.

HVAD ER SANDHED? (1 af 12)

HVAD ER SANDHED?

Af Shirley Teper
Fra The Beacon

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

Du kan frit downloade artiklen "HVAD ER SANDHED?" af Shirley Teper. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

Hvad-er-sandhed-01-Shirley-Teper

 

Sandhed – en definition

Hvad er sandhed? Det er et vanskeligt spørgsmål, men de følgende overvejelser kan være gavnlige. Man kan sige, at Sandhed (med stort "S") er det uendelige æteriske reservoir af uberørt bevidsthed, den rene ånds evige område og dermed den basale verden af energi, fred, lyksalighed, væren og absolut kærlighed, som er grundlag for, at menneskehedens ofte begrænsede og støvede opfattelse af sandheden kan udfolde sig.

Selv om mange personlige opfattelser består af tankeformer, der opløses og går i glemmebogen, så vil nogle tanker være skabt under påvirkning af sjælsimpulsen i personligheden, mens andre slår dybe rødder både i psyken og i det fysiske legeme. Desuden er der tanker, der integreres som en slags æteriske frø i den åndsinspirerede sjæl. Derudover er der de fælles opfattelser, idéer og legender, der er forankret kollektivt i generationer i familier og institutioner. De mest sejlivede og tungtvejende er de holdninger, der gennem århundreder er forstærket af masserne i samfund, civilisationer og kulturer, og som derfor – på godt og ondt – har fået magt over holdningerne, indtil de også går i opløsning og går i glemmebogen. Holdninger kan naturligvis altid ”diskuteres” – også i dette tilfælde – for når noget læses f.eks. i denne artikel, er der altid to holdninger – forfatterens og læserens. Derfor skal man undgå den faldgrube, der hedder fordømmende polarisering, for holdninger har stor værdi for den unikke menneskesjæl med dens skrøbelige sammenblanding af separate meninger og åndens enhed.

Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Download-fil: HVAD ER SANDHED - Shirley Teper


Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER SANDHED?