Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER SANDHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

HVAD ER SANDHED? (9 af 12)


Sandheden findes dybt i mennesket. Alligevel overrasker det, når et glimt af sandheden viser sig, men sjælen er allestedsnærværende og altid klar til at afsløre sin sande karakter.

HVAD ER SANDHED? (9 af 12)

Viden er slaveri

 

Hvad-er-sandhed-11-Shirley-TeperEn anden af Patanjalis sutraer siger, at ”al viden er slaveri”. Viden er naturligvis en nødvendighed – ikke mindst i relation til samfundets sociale traditioner, men man risikerer at blive offer for alle de ovennævnte fejl, der ikke kun kendetegner de hellige skrifter. Enhver antagelse, som ofte forstærkes af initiativtagerens sociale identitet, prestige og økonomiske vinding, blokerer for den befriende oplevelse af at modtage en frisk og direkte erfaring, indsigt og inspiration – den rene og nye sjælsimpuls, som ikke kun helgener men faktisk enhver kan modtage i de sjældne øjeblikke, hvor man kommer i kontakt med det omtalte ”bevidsthedsfelt”.

Og her er det nødvendigt at tage fat på den sjæl, der beliver personligheden, dens potentielle storhed og dens karma. Efterhånden som flere mennesker i forskellige kulturer for alvor udforsker åndelighed og menneskets indre natur, er alle enige om, at skurken er det såkaldte ”ego” – men det kræver en forklaring.

Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Download-fil: HVAD ER SANDHED - Shirley Teper


Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER SANDHED?