Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER SANDHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

HVAD ER SANDHED? (11 af 12)


Sandheden findes dybt i mennesket. Alligevel overrasker det, når et glimt af sandheden viser sig, men sjælen er allestedsnærværende og altid klar til at afsløre sin sande karakter.

HVAD ER SANDHED? (11 af 12)

Gandhi – et eksempel

 

Hvad-er-sandhed-14-Shirley-Teper

 

Scenen fra filmen med den unge Gandhi på 1. klasse i et sydafrikansk tog, kan bruges som eksempel. På grund af Gandhis hudfarve bad man ham om at forlade kupéen – for sådan var reglementet dengang – men han var rystet over den personlige fornærmelse og den sociale uretfærdighed. Det var sikkert ikke Gandhis ånd, der følte overgrebet, for den rene ånd kan ikke blive fornærmet. En ydmyg munk ville sandsynligvis reagere ved stille og roligt at flytte til en kupé på 3. klasse, selv om han havde betalt for en billet til 1. klasse, for på det tidspunkt var Indien stadig underlagt englændernes kolonialisme og trældom. ”Ego’et” i personligheden optrådte her som det beskyttende aspekt, der bøjede sig for samfundets ønsker, da impulsen til vrede blev forvandlet til fredelig og samarbejdsvillig social handling (åndelige kvaliteter).

 

Hvad-er-sandhed-15-Shirley-Teper

 

Alle store civilisationer begynder med storslåede kosmiske afsløringer, der åbenbares fra den evige skabende åndelige kilde – for straks efter at blive forurenet med materialistiske forvrængninger. Derfor kan man modtage guddommelig oplysning og profan forvanskning næsten samtidig. Hvis det profane skaber ubalancer hos de inkarnerede ”ego’er”, bliver de årsag til kaos og frygt i omgivelserne, indtil masserne i kollektiv frustration skriger om hjælp fra nye profeter og sandhed.

Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Download-fil: HVAD ER SANDHED - Shirley Teper


Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER SANDHED?