Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER SANDHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

HVAD ER SANDHED? (8 af 12)


Sandheden findes dybt i mennesket. Alligevel overrasker det, når et glimt af sandheden viser sig, men sjælen er allestedsnærværende og altid klar til at afsløre sin sande karakter.

HVAD ER SANDHED? (8 af 12)

Sandheden er en gave

 

Hvad-er-sandhed-09-Shirley-Teper

 

Den skrøbelige verbale overførsel fra bevidsthedsplanet med åndelig klarhed til de fysiske, belastede og trætte ører fortsætter, for ved hjælp af præcist ordvalg kan sandheden udtrykkes kort og præcis. Men sandheden kan ikke forklares eller modtages som en teknisk manual. Ægte modtagelse kræver, at modtageren giver slip på fortidens udtjente begreber, holdninger, bindinger og rutinemæssige forsvarsreaktioner, sådan at der i det mindste skabes en vis grad af åbenhed og ideelt set rummelighed i tankesindet. Sandheden skal betragtes som en gave til verden, men den kan hurtigt blive indhyllet i materialisme.

 

Hvad-er-sandhed-10-Shirley-Teper

 

Mange tror, at de hellige skrifter – f.eks. Bibelen – er udtryk for sandheden, som er leveret via en budbringer, der er sendt direkte fra den rene ånd. Men der er mange problemer – ikke mindst mellem de tidsbegrænsede versus de evige principper. Der er foretaget udvælgelser, udført redigeringer og udeladelser, der er fejlfortolkninger, politisk motiverede tilretninger, bevidst manipulation af magtpolitiske grunde, oversættelser og fejloversættelser på tværs af sprog og kultur – og teksten er blevet udformet og rettet mod den oprindelige målgruppe og tilpasset særdeles forskelligartede omstændigheder i forhold til både generationer og geografi. Ånden er urokkelig, men den er aldrig stillestående eller stagnerende. Åndens molekylære dans kan aldrig dæmpes, men den stråler kun igennem mennesker, der er i stand til at vibrere på åndens frekvenser.

Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Download-fil: HVAD ER SANDHED - Shirley Teper


Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER SANDHED?