Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER SANDHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

HVAD ER SANDHED? (4 af 12)


Sandheden findes dybt i mennesket. Alligevel overrasker det, når et glimt af sandheden viser sig, men sjælen er allestedsnærværende og altid klar til at afsløre sin sande karakter.

HVAD ER SANDHED? (4 af 12)

Konger og avatarer

 

Hvad-er-sandhed-04-Shirley-Teper

 

At vælge eller blive udvalgt til at leve hele sit liv uafhængigt af de almindelige fysiske og materialistiske begrænsninger til fordel for et liv i fuldkommen enhed med selve sandheden – og at lade sin indsigt, visdom og oplysning strømme til menneskeheden – er et privilegium, der tilhører en langt højerestående guddommelig orden. Mennesker kan tage kvantespring i bevidstheden på samme måde som avatarer, og mange profeter og helgener har tydeligt demonstreret de høje bevidsthedstilstande af ren væren.

Ånden kan ikke fastholdes og udtrykkes via personligheden i kraft af salvede konger, der er bebyrdet med verdslig regeringsførelse – eksempelvis en David eller en Salomon – men den kan gennemstrømme et helt liv i skikkelse som i tilfældet med en Abraham, en Moses, en Krishna, en Buddha og en Jesus, som valgte ikke at kæmpe med almindelige tyngende sociale forpligtelser og byrder. Avatarer er født til at blive gennemstrømmet af ånden – dvs. den evige og øverste kraft fra Den Ene. Historien er fyldt med beretninger om åndeligt søgende, der opgiver samfundet og trækker sig tilbage i bjergene, i skovene og skjuler sig i huler, for at søge sandheden, mens mange af deres samtidige tørster efter visdom. Visdom kan være sandhed, der er kombineret med menneskets samfundsmæssige evne til at håndtere den – dvs. et forsøg på at mægle mellem den rene ånd og den fysiske virkelighed.

Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Download-fil: HVAD ER SANDHED - Shirley Teper


Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER SANDHED?