Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER SANDHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

HVAD ER SANDHED? (10 af 12)


Sandheden findes dybt i mennesket. Alligevel overrasker det, når et glimt af sandheden viser sig, men sjælen er allestedsnærværende og altid klar til at afsløre sin sande karakter.

HVAD ER SANDHED? (10 af 12)

”Ego’et” på godt og ondt

 

Hvad-er-sandhed-12-Shirley-TeperEn åndelig mentor har til opgave at få de indre unikke og rene værdier frem i enhver elev ved at hjælpe med at nedbryde de blokeringer i psyken, der virker som brændstof for ”egoet”– dvs. det aspekt af sjælen, der er inkarneret i personligheden, og som identificerer sig med tanker, følelser, den fysiske krop og den fysiske verden – og dermed forhindrer ”ego’et” den frie strøm af ​​åndelig energi. Og det er ligegyldigt om man mener, at kilden til den åndelige energi strømmer fra de inde dybder i mennesket, eller at de skænkes af en ekstern kilde som udtryk for en nådegave. Der er tale om en befriende åndelige energi, der er i stand til at fjerne, tilføre, oplive, oplyse og tillade at sjælen på sit eget plan kommer mere og mere til udtryk via ”ego’et” i personligheden.

I alternative kredse oplyser mange, at formålet med livet er at opløse ”ego’et”, tømme psyken og forfine sjælen, og efterhånden som sjælen inkarnerer igen og igen i skiftende personligheder, ændres ånd-stof balancen gradvist indtil den optimale tilstand af renhed er opnået. Et åndeligt søgende menneske kan imidlertid nemt blive forvirret over det, der er sjælens mål, og det, der er det inkarnerede sjælsaspekts – ”ego’ets” – funktion. Et ”ego”, der er ude af kontrol, saboterer sjælen, som er menneskets sande indre natur. Men det sunde ”ego” har to positive aspekter, som ofte overses i forbindelse med den indre renselsesproces. Det ene aspekt er lidt ligesom huden på ​​den fysiske krop, for det beskytter det indre mod udefra kommende negative påvirkninger og skader. Det andet aspekt giver sjælen mulighed for at komme til udtryk i den ydre verden og få positiv indflydelse på samfundet. Og renselse af ”ego’et” medfører ikke dets udryddelse.

 

Hvad-er-sandhed-13-Shirley-Teper

Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Download-fil: HVAD ER SANDHED - Shirley Teper


Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER SANDHED?