Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD ER SANDHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper

HVAD ER SANDHED? (7 af 12)


Sandheden findes dybt i mennesket. Alligevel overrasker det, når et glimt af sandheden viser sig, men sjælen er allestedsnærværende og altid klar til at afsløre sin sande karakter.

HVAD ER SANDHED? (7 af 12)

Spædbarns-symbolikken

 

Hvad-er-sandhed-08-Shirley-Teper

 

Måske har fortællingerne om barnet Krishna og om Jesus-barnet som inkarnerede guddommeligheder overlevet i historien, fordi et lille barn er en så uskyldig personificering af ånden, at symbolet er let at acceptere. Spædbarns-symbolikken rummer et løfte om vækst og modning i voksenalderen, hvor åndeligheden stadig er i behold. Babyer er et universelt symbol for ren og uspoleret uskyld. De kan vække stort set alles potentiale for spontan uselvisk kærlighed. Almindelige dødelige mennesker, der er nedsænket i materialismens runddans, er sandsynligvis så betagede og charmerede af spædbørn, at de iagttages med en slags tilbedelse, for de fleste mennesker reagerer på legemliggørelse af uberørt renhed – selv om reaktionen er kortvarigt. Spædbørn – fornyelsens evige gave til verden – kan være den mest ædle præsentation af sandhed på det fysiske plan.

Indtil videre er sandhed i menneskelig form kun blevet forsigtigt omtalt, og for det meste med henvisning til helt ekstraordinære skikkelser langt tilbage i historien. Men der er ingen tidsmæssig begrænsning for den allestedsnærværende og almægtige ånd, selv om den er vanskelig at definere, og der er markante eksempler på åndens legemliggørelse i mange lande i tidens løb – også i nutiden. Faktisk er de oplyste skikkelser og deres tilhængere blevet kendt, netop fordi de søgte sandheden. Selv i nutiden – midt i de mørke, barske og urovækkende fysiske begivenheder (eller måske på grund af dem), er der mange beviser på, at der samtidig skyller en stor åndelig bølge gennem menneskeheden.

Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Download-fil: HVAD ER SANDHED - Shirley Teper


Artikel-Hvad-er-sandhed-Shirley-Teper
Læsefil med vendbare sider: HVAD ER SANDHED?