Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN MYSTISKE AKKORD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-mystiske-akkord-Leadbeater

DEN MYSTISKE AKKORD (1 af 6)


Menneskets kræfter og kvaliteter manifesteres som vibrationer, der kan kaldes en grundtone, som sendes ud i hvert legeme.

DEN MYSTISKE AKKORD (1 af 6)

DEN MYSTISKE AKKORD

 

Af C.W. Leadbeater

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Den-mystiske-akkord-Leadbeater

Du kan frit downloade artiklen "DEN MYSTISKE AKKORD" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

  

DEN MYSTISKE AKKORD

 

Den-mystiske-akkord-01-Leadbeater

 

Er en uddannet clairvoyant i stand til på flere tusinde kilometers afstand øjeblikkeligt at finde et bestemt menneske? Tilsyneladende er det et mysterium for mange, og derfor skal der gøres forsøg på at give en forklaring, selv om det ikke er let at udtrykke det helt klart. Det er ikke muligt at give en klar beskrivelse af metafysiske kendsgerninger med fysiske ord, for ordene er altid misvisende i et vist omfang, selv når de opleves som meget indlysende.

 

Den-mystiske-akkord-02-Leadbeater

 

Menneskets forskellige kræfter og kvaliteter manifesteres i organerne som vibrationer, der udsendes fra hvert legeme.[1] Vibrationen kan man kalde en akkord eller en grundtone. Et eksempel er astrallegemet. Fra mange forskellige vibrationer, som er almindelige for astrallegemet, skabes der en slags gennemsnitlig tone, som man kan kalde grundtonen i et menneske eller menneskets akkord på astralplanet. Sandsynligvis er der et stort antal gennemsnitsmennesker, som har en astral grundtone, der stort set er identisk, og derfor er den astrale akkord ikke tilstrækkelig til at identificere et menneske med sikkerhed. Men mentallegemet har også en gennemsnitlig akkord, og det samme gælder kausallegemet. Desuden er der grundtonen fra den æteriske del af menneskets fysiske legeme. Man har endnu aldrig fundet to mennesker med identiske grundtoner på alle planer. Derfor er grundtonen i hvert eneste menneske unik, og derfor kan den bruges som et middel, der altid gør det muligt at identificere et menneske ved at udskille grundtonen fra resten af menneskeheden. Hos lavt udviklede stammer i urskoven vil der muligvis være tilfælde, hvor udviklingen stadig er så begrænset, at det kan være vanskeligt at skelne grundtonerne fra hinanden, men hos højere udviklede mennesker vil det aldrig være vanskeligt for en kompetent clairvoyant, for der er ingen risiko for forveksling.

 

 

 

_________________________________

[1] Fysisk-æterisk legeme, astrallegeme (følelseslegeme), mentallegeme (tankelegeme) og kausallegeme (sjælslegeme).

_________________________________

Artikel-Den-mystiske-akkord-Leadbeater
Download-fil: DEN MYSTISKE AKKORD - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-mystiske-akkord-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN MYSTISKE AKKORD