Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MEDITATION FOR VERDENSFRED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fredsmeditation-for-verdensfred

MEDITATION FOR VERDENSFRED (1 af 3)


En mediterende gruppe kan udsende en stærk og klar tone af fred og god vilje og derved støtte det energiarbejde, der udføres overalt på Jorden.

MEDITATION FOR VERDENSFRED (1 af 3)

MEDITATION FOR VERDENSFRED

OMRIDS TIL GRUPPPEMEDITATION

 

 

Fredsmeditation-for-verdensfred

Du kan frit downloade "MEDITATION FOR VERDENSFRED - OMRIDS". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

MEDITATION FOR VERDENSFRED

OMRIDS TIL GRUPPEMEDITATION

 

Fredsmeditation-for-verdensfred-01

 

De mange millioner mennesker med god vilje overalt i verden er indadtil forbundne ved kvaliteten af deres tanker og handlinger. De er fælles om den faste beslutning om at hjælpe med at løse de problemer, der står i vejen for menneskehedens arbejde for enhed og fred. Hvis du samler en gruppe til verdensfredsmeditation, har du mulighed for at deltage i en meditation, hvor I sammen udsender en stærk og klar tone af fred og god vilje og på denne måde støtter det energiarbejde, der udføres overalt på Jorden.

Ved middagstid på årets sidste dag udføres verdensfredsmeditation overalt på planeten. Meditationen kan naturligvis bruges når som helst, en gruppe ønsker at arbejde for fred i verden. Denne gruppemeditation kræver en smule forberedelse.

Centralt i meditationslokalet skal du anbringe et stort, brændende lys, og til samtlige deltagere udleverer du mindre lys (for eksempel fyrfadslys), som de under meditationen skal tænde ved det store lys. Undervejs i meditationen skal deltagerne intonere Den Store Invokation. Invokationen kan frit downloades fra VisdomsNettet og udleveres til deltagerne.

Artikel-Fredsmeditation-for-verdensfred
Download-fil: MEDITATION FOR VERDENSFRED


Artikel-Fredsmeditation-for-verdensfred
Læsefil med vendbare sider: MEDITATION FOR VERDENSFRED