Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HOROSKOPETS PROGRESSION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet

HOROSKOPETS PROGRESSION (1 af 5)


Fødselshoroskopet viser hovedtendenserne i karakter og livsudfoldelse, og de vil kun sjældent blive ændret i livets løb. Men ændringer kan finde sted.

HOROSKOPETS PROGRESSION (1 af 5)

HOROSKOPETS PROGRESSION

 

Af Helge Kruse

 

Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet

Du kan frit downloade artiklen"HOROSKOPETS PROGRESSION" af Helge Kruse. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HOROSKOPETS PROGRESSION

 

Horoskopets-progression-01-Astrologi-Horoskopet

 

Månen og ascendanten

Gennem de første fire år er ethvert barn under indflydelse af Månen, der påvirker hjernens vækst. I denne periode vil barnet hovedsageligt gen­spejle omgivelserne. Det ser man af barnets leg og hele dets adfærd. Det forsøger at efterligne forældrene og de hjemlige tilstande, som det integrerer i sig.

Fra det fjerde år til omkring det syvende, vil ascendanten gradvis påvirke barnet, og fra tiden omkring det syvende år vil de øvrige kosmiske indflydelser begynde at virke. Det vil sige, at horoskopet gradvis aktiveres i sin helhed. De vigtigste kræfter, der tiltrækkes, ligger i ascendanten, der altid udfoldes først, idet den repræsenterer hjernens type og betegner hjernens karakter. I forbindelse med ascendanten følger Månen, der er den særlige hersker over hjernecellerne, ligesom den særligt repræsenterer barnestadiet og hjemmet. Først derefter kommer planeterne og til slut Solen, der repræsenterer den åndelige energi, og det vil sige sjælen.

 

Horoskopets-progression-02-Astrologi-Horoskopet

 

Gamle og unge sjæle

Der findes “gamle” sjæle, og der findes “unge” sjæle. Og det er som om den unge sjæl i sin bevidsthed kun søger at gribe et enkelt punkt i horoskopet, således at dens temperament og hele karakter i særlig grad bliver præget af dette punkt. Det er i en vis forstand en ensidig udvikling i modsætning til den gamle sjæl, der griber efter hele horoskopet og søger at omfatte hele cirklen − det vil sige at forsøge at forstå alt og ikke forblive ensidig. Af dette forhold vil man forstå, at grundhoroskopet i en vis udstrækning kan skifte karakter, uden dog at visse særligt markante træk forandres meget.

Når grundhoroskopet − det vil sige fødselshoroskopet eller radix, som det også kaldes − er udarbejdet, har man i ét billede noget, der viser hoved­tendenserne i karakter og livsudfoldelse, og disse hovedtendenser vil kun i yderst sjældne tilfælde blive væsentligt ændrede i livets løb. Men en ændring kan finde sted indenfor visse grænser. Det er denne kendsger­ning, der har medført, at man søger at opstille horoskoper for senere tidspunkter i livet, for ud fra disse progressive horoskoper at se, hvordan udviklingen med stor sandsynlighed vil forløbe.

Artikel-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet
Download-fil: HOROSKOPETS PROGRESSION - Helge Kruse


Artikel-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet
Læsefil med vendbare sider: HOROSKOPETS PROGRESSION