Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (1 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (1 af 19)

ASTROLOGI, ENERGI

& BEVIDSTHED

Af Kenneth Sørensen
Fra Fuldmånemeditation – på tærskelen til en ny verdensreligion

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

Du kan frit downloade artiklen "ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

ASTROLOGI, ENERGI

& BEVIDSTHED

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-01-Kenneth-Sørensen 

 

Mennesket og det større liv

Når man forsøger at leve et liv, der er tilpasset de rytmer og cyklusser, som fuldmånen markerer, er det vigtigt at få uddybet, hvordan den telepatiske og energimæssige udveksling, man er en del af, fungerer.

Mennesket eksisterer i et levende univers. Mennesket er en levende celle i helheden. Den individuelle udvikling er en fuldkommen integreret del af et større liv, som mennesket lever i og er en del af. Videnskaben om relationer og samspil mellem det større og det mindre, kalder åndsvidenskaben for esoterisk astrologi. Den tibetanske mester Djwhal Khul forklarer det bl.a. sådan:

 

”Menneskets æteriske legeme er ikke et isoleret, adskilt legeme. Det er på en særlig måde en integreret del af det æteriske legeme hos den skabning, der kaldes menneskeheden. Menneskehedens naturrige er via sit æteriske legeme en integreret del af det planetariske æteriske legeme – som heller ikke er adskilt fra de øvrige planeters æteriske legemer, men tilsammen udgør de – sammen med Solens æteriske legeme – solsystemets æteriske legeme. Det er forbundet med de seks solsystemers æteriske legemer, som sammen med vores skaber en kosmisk helhed – og ind i solsystemerne strømmer energier og kræfter fra bestemte store stjernebilleder. Universet er æterisk i sin natur, og dets vitalitetslegeme består af de æteriske legemer for samtlige stjernebilleder, solsystemer og planeter. Gennem hele det kosmiske gyldne net er der et evigt kredsløb af energier og kræfter, og det repræsenterer det videnskabelige grundlag for de astrologiske teorier”.

Alice A. Bailey: Esoteric Astrology, p. 10-11

 

Konklusionen er, at de astrologiske energier når mennesket gennem det store gyldne æteriske netværk. Mennesket modtager energierne gennem de syv primære centre i det æteriske (elektromagnetiske) energisystem. Hvilke centre afhænger imidlertid af menneskets udviklingstrin.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED