Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (1 af 12)


Da de 12 satiriske Mohammed-tegninger blev offentliggjort, udløste den religiøse planet Jupiter kvadratet mellem Jupiter og Neptun i Jyllands-Postens horoskop.

MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST (1 af 12)

MOHAMMED-KRISEN

astrologisk belyst

 

Af Holge Stavnsbjerg

 

 Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg

Du kan frit downloade artiklen"MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST" af Holger Stavnsbjerg. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

MOHAMMED-KRISEN

astrologisk belyst

 

 Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-01-Holger-Stavnsbjerg

Mohammed

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-02-Holger-StavnsbjergDa araberne i årene efter Mohammeds død manglede en kronologi, befalede Omar I., at den 24. september 622 e. Kr. − som var dagen for Mo­hammeds ankomst til Medina − skulle danne udgangspunkt for en ny islamisk tidsregning, og det svarer til fredag den 16. juli 622 i Vestens kalender.

På grund af at en ny dag i den gamle arabiske kultur begyndte ved solnedgang, indledes den 16. juli torsdag den 15.07.622 kl. 18:38:30, hvor Solen går ned i Mekka. Da Mohammed var født i og senere flygtede fra Mekka − der senere blev den nye religions åndelige centrum − er denne bys koordinater anvendt ved opstillingen af islams horoskop.

Fredagen og fredagsbønnen har siden haft en særlig betydning inden for islam ligesom hos jøderne, som Mohammed i begyndelsen af sit ophold i Medina var under stærk inspiration af. Fredagen er styret af Venus − en planet mange arabere tilbad, før Mohammed skabte den nye religion.

I øjeblikket er progressive ascendant i Jupiter-dekanatet 15 grader i Skor­pionen i 10. hus og progressive Måne i 3. hus i Vædderen, og det bevirker, at religionens omkring 1 1/2 milliard tilhængere rundt om i hele verden ikke kan undgå at tage stilling til de kriser, som Mohammed-tegningerne har skabt.

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-03-Holger-Stavnsbjerg

 

Islam har Ascendanten i Stenbukken og Solen i 3. dekanat af Krebsen, hvori Månen hersker, og islams symbol har altid været halvmånen, der inden for astrologien kan være et symbol på sjælen, men også stå for nostalgiske følelser og fortiden.

Fra 1958 til 1988, hvor MC har bevæget sig gennem Krebsen og Solen gennem Vædderen, har mange muslimer følt en længsel efter at genskabe den rene islamiske teokratiske stat, man havde i Arabien under Moham­meds efterfølgere for omkring 1300 år siden.

Med Ascendanten i Stenbukken og MC i Skorpionen har islam et strengt, konsekvent og konservativt image, hvor Allahs vilje er noget absolut og uomgængeligt, som de rettroende ubetinget skal adlyde. 

 

Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-04-Holger-Stavnsbjerg

Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Download-fil: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST - Holger Stavnsbjerg


Artikel-Mohammed-krisen-astrologisk-belyst-Holger-Stavnsbjerg
Læsefil med vendbare sider: MOHAMMED-KRISEN ASTROLOGISK BELYST