Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MÅNEN - DIT INDRE BARN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Månen-dit-indre-barn-Kenneth-Sørensen

MÅNEN - DIT INDRE BARN? (1 af 13)


Månens placering i horoskopet giver vigtige informationer om det indre barns reaktionsmønstre. Artiklen giver astrologiske indikationer, der – med et glimt i øjet – giver stof til eftertanke.

MÅNEN - DIT INDRE BARN? (1 af 13)

MÅNEN - DIT INDRE BARN?

Af Kenneth Sørensen

 

Månen-dit-indre-barn-Kenneth-Sørensen

Du kan frit downloade artiklen "MÅNEN - DIT INDRE BARN?" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på … Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

MÅNEN - DIT INDRE BARN?

 

Månen-dit-indre-barn-01-Kenneth-Sørensen

 

Den udviklingsorienterede astrologi betragter Månens placering i horoskopet, som et symbol på fortiden og livets trygge havn. Men den er også en væsentlig forhindring for bevidstgørelse og udvikling af den individuelle natur, der repræsenteres af Solens placering i horoskopet. I ethvert horoskop er der – set i det perspektiv – en bevidsthedsmæssig udvikling og rejse, som går fra de kvaliteter, der kommer til udtryk gennem Månens placering i tegn og hus til Solens placering.

Månen er et udtryk for de instinktive og ubevidste drifter i mennesket, der fastholder det i kendte og trygge adfærdsmønstre, sådan som man lærte dem i den tidlige opvækst. Månen er med andre ord menneskets sociale arv og den følelsesmæssige bagage, man har taget med sig. Månen er det ”indre barn”, som man altid bærer med sig, og som via stærke følelsesmæssige bindinger og udtryk, styrer menneskets adfærd i kraft af følelser af utryghed og tryghed. Alle har brug for tryghed, men alle skal også udvikle sig, og derfor er man nødt til at kende sit ”indre barn”, og tage det i hånden på vejen mod større frihed og selvstændighed. Det er ofte en smertefuld proces, for det ”indre barn” rummer store dybder af sårbarhed, og hvis de ikke erkendes, forhindrer de, at man bliver den, man er.

Hvis man kender det tegn, Månen er placeret i, har man en vigtig nøgle til at forstå nogle af de væsentligste følelsesmæssige behov, der på den ene side skal tilgodeses, men som desuden skal løftes op i bevidsthedens klare lys. Det er nemlig mennesket selv som selvstændig individualitet, der skal bestemme sin adfærd og ikke de ubevidste reaktioner, der ofte er baseret på barnets tidlige overlevelsesstrategier.

 

Månen-dit-indre-barn-02-Kenneth-Sørensen

 

De efterfølgende eksempler er en række korte, kontante, humoristiske men også ufuldstændige beskrivelser af det ”indre barns” naturlige reaktionsmønstre, når Månen befinder sig i forskellige astrologiske tegn. Det er bevidst, at der er fokuseret på de vanskelige aspekter, for det er her, udfordringen ligger og venter. Men husk – intet barn udvikler sig gennem fordømmelse. Kærlighed, forståelse, humor og en god portion tålmodighed skal altid være den holdning, der ligger bag bestræbelsen på at ændre et barns uhensigtsmæssige adfærd.

Men hvad er det, man skal holde øje med?

Artikel-Månen-dit-indre-barn-Kenneth-Sørensen
Download-fil: MÅNEN - DIT INDRE BARN - Kenneth Sørensen


Artikel-Månen-dit-indre-barn-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: MÅNEN - DIT INDRE BARN