Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

REGENTER, ADMIRALER OG KONGELIGE ASTROLOGER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Regenter-admiraler-og-astrologer-Ove-von-Spaeth

REGENTER, ADMIRALER OG KONGELIGE ASTROLOGER (4 af 7)


Frem til 1800-tallet var astrologi involveret i politik. Men i dag er astrologien stort set fjernet fra historiebøgerne.

REGENTER, ADMIRALER OG KONGELIGE ASTROLOGER (4 af 7)

Præsidenter og astrologi

 

Nyere historie − præsidenter og astrologi

Hitler benyttede gennem folk fra sin stab i krigens første år den svejtsiske astrolog og Nostradamus-fortolker Karl E. Krafft. Højtstående i nazi-staben benyttede Krafft, da de læste hans opsigtvækkende gunstige forudsigelser for Hitler, et prospekt med stærk inspiration ved fortolkning af Nostradamus. Da tilhængeren Rudolf Hess i staben flygtede, faldt Krafft i unåde og endte sine dage i en KZ-lejr. Krafft nåede at udgive: ”Über ältere u. älteste Ausgaben d. Prophèties” og ”Einführung z.d. Propheties d. M. M. Nostradamus” (begge: Fkf.a.M., 1940). − Det britiske efterretningsvæsen lod under 2. verdenskrig ansætte en astrolog, Louis de Wohl, for at finde ud af, hvad Krafft og andre kunne have rådet kontaktfolk i Hitlers stab til.

I nutidens asiatiske kongeriger som Thailand, Nepal, Sikkhim m.fl. foregår kongelige bryllupper, tronbestigelser etc. stadig efter astrologernes råd. Bangladesh udråbtes som ny stat på et astrologisk tidspunkt. I Tibet var visse personer med specielle evner direkte ansat som professionelt statsorakel, som det foregik for flere tusinde år siden i det gamle Egypten.

 

Regenter-admiraler-og-astrologer-06-Ove-von-Spaeth 

Karl Krafft (1900–1945), Hitlers ”Hofastrolog”.

 

Da tibetanernes overhoved Dalai Lama i 1950’erne ville flygte efter kinesernes gradvise indtrængen og erobring af landet, lod han sig i første omgang overtale til at holde sig tilbage i længere tid end forsvarligt ved et kloster ved grænsen ind til Indien, fordi statsoraklet (der brugte forskellige metoder, endda også en slags astrologi) frarådede, at han forlod landet.

Gennem hele verdenshistorien har astrologer og andre forudsigere været til fals i de politiske spil, ofte under trusler for at levere fine prospekter i propagandaens tjeneste. Også i dette tilfælde, for det viste det sig senere, at statsoraklet var blevet bestukket af kineserne. − Dette er fra pålidelig mundtlig kilde, idet jeg personligt kendte gennem 6 år til 1976, Prins Peter af Grækenland og Danmark, uddannet som etnograf og var Dalai Lamas ven og fortrolige, og en af dengang kun to danskere, der talte tibetansk (den anden var magister Erik Haar).

Indiens første præsident fra 1948, Nehru, har i en bog offentliggjort korrespondance med sin datter, der senere selv blev Indiens præsident, Indira Gandhi. I et brev råder han hende til at konferere med sit horoskop eller lade et beregne, hvis hun endnu ikke var i besiddelse af et.

Flere amerikanske præsidenter fra Kennedy og fremefter har benyttet sig af det også astrologiorienterede medium Jeanne Dixon, som ikke har nøjedes med at udsende forudsigelser pr. pressemeddelelse, men var ofte direkte på besøg i Det hvide Hus' præsidentbolig i Washington, D.C. − Senere blev præsident Ronald Reagan og især hans hustru Nancy jævnligt kritiseret i medierne for at rådføre sig for meget med en astrolog.

Artikel-Regenter-admiraler-og-astrologer-Ove-von-Spaeth
Download-fil: REGENTER, ADMIRALER OG KONGELIGE ASTROLOGER - Ove von Spaeth


Artikel-Regenter-admiraler-og-astrologer-Ove-von-Spaeth
Læsefil med vendbare sider: REGENTER, ADMIRALER OG KONGELIGE ASTROLOGER