Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ALDERDOM - ET ERFARINGSOMRÅDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Alderdom-et-erfaringsområde-Lucille-Gilling

ALDERDOM - ET ERFARINGSOMRÅDE (2 af 6)


Aldrende aspiranter ved, at man nu er i en situation, der kan opfattes som statisk, men man skal ikke vente på, at sjælen sætter en eller anden aktivitet i gang.

ALDERDOM - ET ERFARINGSOMRÅDE (2 af 6)

Fire opgaver

 

Alderdom-et-erfaringsområde-02-Lucille-Gilling

 

Den tibetanske mester Djwhal Khul omtaler fire områder, der kan være nyttige, når ældre mennesker forsøger at forholde sig til nogle af disse problemer:

1) Lær at holde fokus i hovedet ved hjælp af visualisering og meditation, og derved benytte pandecentret (ajna-centret) til at lede tankeenergi ind i de daglige rutiner.

2) Lær at tjenestearbejdet skal komme fra hjertet og vær opmærksom på at varetage egne sager snarere end at tage sig af andres opgaver.

3) Lær i forbindelse med indsovningen at fastholde bevidstheden i hovedet. Bevidstheden skal holdes ubrudt indtil overgangen til astralplanet er gennemført. Det vil måske blive betragtet som en hjerneaktivitet, men man skal visualisere stråler af lys, der strømmer ind i auraen og renser og forædler den med rene, krystalklare farver. (Sjælen vil vælge de passende farver). Det vil medføre, at motiver og følelser forædles. På tidspunktet for overgangen fra astralplanet til mentalplanet er der behov for øget opmærksomhed. Forsøg derfor at lade dagens aktiviteter glide i baggrunden.

4) Når kroppen begynder at ældes, er der nogle gange et øget søvnbehov på trods af, at sundhedseksperter påstår, at mindre søvn er af det gode. For meget søvn dræner det æteriske legeme og kan medføre energitab. For meget kontakt med andre mennesker kan også dræne det æteriske legeme for vitalitet. Imidlertid kommer ægte vitalitet fra sjælen.

Artikel-Alderdom-et-erfaringsområde-Lucille-Gilling
Download-fil: ALDERDOM - Lucille Gilling


Artikel-Alderdom-et-erfaringsområde-Lucille-Gilling
Læsefil med vendbare sider: ALDERDOM