Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NATURÅNDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Naturånder-Naturen-esoterisk-belyst

NATURÅNDER (3 af 5)


Hvad skete der med naturånderne - nisser, gnomer, alfer og huldre? Tilhørte de bare barndommens fantasiverden, eller tilhører de en esoterisk virkelighed?

NATURÅNDER (3 af 5)

Posi­tive signaler

 

Naturånder-03-Naturen-esoterisk-belyst

 

Den nemmeste måde at komme i kontakt med naturånder på – ifølge Dora van Gelder Kunz – er at være klar over, at de faktisk er der og at udsende positive signaler til dem.

Naturånder-04-Naturen-esoterisk-belystDer findes imidlertid flere typer naturånder, som overhovedet ikke interesserer sig for mennesker, og som af natur har en negativ indstilling til mennesker. Andre typer naturånder har en venlig holdning til mennesker. De beundrer mennesket for mange af menneskets evner, og de vil gerne være venner og samarbejdspartnere (hvilket muligvis engang var virkelighed i en fjern fortid). Kommunikation foregår telepatisk. Man skal huske, at de telepatisk opfatter menneskets bidrag til dialogen, på trods af at mennesket hverken ser eller opfatter deres tilstedeværelse.

Have- og skovalfer bliver særlig positivt indstillet − ja de føler sig oven i købet beæret, når et menneske står og beundrer de træer eller blomster, som de til daglig arbejder med.

Dora van Gelder Kunz er enig i, at naturånderne bør klassificeres i fire hovedkategorier efter det element, de arbejder med. Men inden for hver af disse kategorier kommer hendes erfaringsbaserede autoritet til udtryk, for hun introducerer sit eget klassifikationssystem af underkategorier, og her afviger hun fra flere traditionelle opfattelser.

Artikel-Naturånder-Naturen-esoterisk-belyst
Download-fil: NATURÅNDER - Rolf Kenneth Aristos


Artikel-Naturånder-Naturen-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: NATURÅNDER