Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NATURÅNDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Naturånder-Naturen-esoterisk-belyst

NATURÅNDER (2 af 5)


Hvad skete der med naturånderne - nisser, gnomer, alfer og huldre? Tilhørte de bare barndommens fantasiverden, eller tilhører de en esoterisk virkelighed?

NATURÅNDER (2 af 5)

En verden af livskraft bag formerne

 

Naturånder-02-Naturen-esoterisk-belyst

 

Naturånderne fungerer primært på astralplanet. Her lever de i en vital følelsespræget verden. Hele deres tilværelse er præget af leg og bekymringsløs livsglæde. Negative følelser er stort set fraværende, selvom kortvarig jalousi og frygt kan forekomme. De er fascineret af børn og af alt ungt, glædeligt og bekymringsløst. I modsætning til dyr og mennesker på det fysiske plan er naturånderne fri for det fysiske legemes besvær og lidelser − og ikke mindst for den bekymring og det arbejde, der er knyttet til kampen for at overleve.

Mens dyr og mennesker lever i en formverden, hvor fødsel og død er dramatiske hændelser, så lever naturånderne i en verden af livskraft bag formerne. Generelt set er naturåndernes opgave forbundet med at overføre vitalitet og magnetisme, som de selv har absorberet fra Solen, til det element, de arbejder med. "Arbejdet" opleves som en ekstatisk tilstand. Devaerne styrer naturånderne og overvåger deres arbejde. Devaerne fungerer generelt som naturens "skytsengle" og indgår i et stort hierarki, hvor den enkelte deva på basis af sin hierarkiske placering kan have ansvar for alt fra et enkelt træ til en park, et fjeld, landskaber og endog nationer.

Naturåndernes organismer er stofligt set finere end gas, og det er lettest at beskrive dem som et energimønster med enkelte centrale chakralignende energistrukturer. De har karakteristiske ansigtstræk. Fordi de ikke spiser, har de ikke noget fordøjelsessystem. De har heller ikke et skelet, muskler eller sener. Dora van Gelder Kunz bekræfter, at ingen af naturånderne er kønsdifferentierede, men at de forskellige typer opleves som mere eller mindre maskuline eller feminine af karakter og udseende. Det er sjældent, at deres legemer har menneskelige proportioner. De kan nemt skifte form, farve og legemsstørrelse i en periode, hvis de ønsker det.

Artikel-Naturånder-Naturen-esoterisk-belyst
Download-fil: NATURÅNDER - Rolf Kenneth Aristos


Artikel-Naturånder-Naturen-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: NATURÅNDER