Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TEHUTI - VERDENSLÆREREN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tehuti-Verdenslæreren-Erik-Ansvang

TEHUTI - VERDENSLÆREREN (1 af 10)


Visdomslæren er overført fra fortid til eftertid via højt indviede, der var tilknyttet den store vismand, som egypterne kaldte Tehuti, Djehuti eller Thoth - jødernes Enoch.

TEHUTI - VERDENSLÆREREN (1 af 10)

TEHUTI

VERDENSLÆREREN

 

Af Erik Ansvang

 

Tehuti-Verdenslæreren-Erik-Ansvang 

Du kan frit downloade artiklen "TEHUTI - VERDENSLÆREREN" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

TEHUTI

VERDENSLÆREREN

 

Tehuti-Verdenslæreren-01-Erik-Ansvang

 

Jeg er verdens lys

"Gud sagde: Bliv lys – og der blev lys" ifølge Bibelen. De fleste vil mene, at ved skabelsen blev mørket til lys. Men lys og mørke er hinandens forudsætningen. Uden mørke intet lys − uden lys intet mørke. Da lyset blev skabt, opstod mørket også − enhed blev til dualitet. Før skabelsen var der derfor intet (som rummer alt), og dette intet blev til Universet.

I skabelsesakten træder det usynlige liv frem i synlig manifestation. Det er det, der menes med "bliv lys, og der blev lys". Alt er skabt af lys. Mennesket er også udgået fra dette Tehuti-Verdenslæreren-02-Erik-Ansvanglivslys. Mennesket har forladt lysets rige (enhed) for at inkarnere i dualitetens rige for at indsamle erfaringer og indsigt. Inkarnationernes oplevelser skaber egenskaber, der kan føre mennesket tilbage til udgangspunktet − den oprindelige enhed, der kaldes "Faderens hus". Men fortidens store mysteriereligioner og nutidens åndsvidenskab oplyser, at intet menneske i stand til at gå vejen uden hjælp. Derfor har der i alle tider inkarneret oplyste og fremskredne sjæle, som kunne vise vejen. Man kalder dem "Verdenslærere". De er lysbringere, og flere har udtalt ordene: "Jeg er verdens lys".

Artikel-Tehuti-Verdenslæreren-Erik-Ansvang
Download-fil: TEHUTI - VERDENSLÆREREN - Erik Ansvang


Artikel-Tehuti-Verdenslæreren-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: TEHUTI - VERDENSLÆREREN